2777
2789

پارسال همین موقع بود اومدم تاپیک زدم کلی ذوق داشتم فقط شکر خدا میکردم ک همچین ادمی نصیبم شده و فلان و فلان و فلان ....حتی خواب اومدنشم دیده بودم تو اوج بدبختی و نا امیدی من اومده بود حالم باهاش خوب بود...اومدم اینجا تاپیک زدم از خصوصیاتش گفتم هدف من ا زدن تاپیک فقط درمیون گذاشتن این حس خوب این بود توکل ب خدا کنید از ته دل ....از خوشبحالت و تا خدا بده شانسو ...و ی جمله ک ی خانوم گفت دخترای من مث دسته گل و خوب و نجیب دریغ از ی خاستگار خدا بهت شانس داده و چ شانسی و  ...اه های از سر چی بگم .آخه 💔💔💔🙂🙂🙂پسره بعد چند مدت دیگه هر روز زنگ نمیزد دیگه نمیگفت پس کی بیام خونتون و دیگه نگفت شماره مامانت بده و...باالکل تغییر کرد تا امروز ک دیگه ب غلت کردم افتادم و حذفش کردم 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرچی ب خواهرم میگم فرداش کنسله😐😂

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

تو دلتون خوشحالی کنید ..نمیگم همه تنگ نظرن ن ...اما ناخود آگاه آه میکشن و ....💔😔فقط موندم پس قدرت خدا کجا میره ....منی ک اونهمه بدبختی و بیچارگی کشیدم ....آخه اونی ک آه میکشه چی از گذشتخ من میدونه 

اره اینجا آدم عقده ای زیاده میترکن از خوشبختی دیگران دلسوزیشونم اکثرا نمایشیه کلن فضای اینجا منفیه نباید خوش باشی وگرنه یا با زبون یا با چشماشون میکوبنت

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
ینی اینمع اتفاق تقصیر اه نینی سایتاس؟  منطقیع؟؟؟؟

نه ربطی به نی نی سایتی ها نداره

کلا آدم نباید تا به مقصد نرسیده در موردش با کسی صحبت کنه

گاهی وقتا صلاح نیست بهش نمیرسی

گاهی یسری انرژی ها منفی هستن برات

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫