2821
2789
عنوان

سورپرایز امروز

144 بازدید | 2 پست

امروز هیچکس نبود(مریض زیاد نداشتیم همه موقت بستری بودن(یعنی با یه سرم کارشون تموم میشد میرفتن)

حین استراحت تو سالن یهو دیدم دارن دمو دستگاه میارن .. میکروفون و دف و اسپیکر و... منم انگار چی داشتم شیرینی و چایی میخوردم و نگاه میکردم 

یهو همه چیزا رو چیدن یه صندلی و گذاشتن آماده شدن مریضامون اومدن(یه چندتا خانم محجبه هم اومدن ) یهو دیدم پرستارا دارن بهم میگن بیا ..😂

منم فکر کردم الان حتما میخوان بیام پیش بقیه بشینم نگاه کنم دیدم میگه نه بیا میکرفونو بگیر.. بهشون گفتم خجالت بکشین من میکروفونو بگیرم چیکار کنم هیچی اسرار اسرار که باید بیای بخونی برامون برای جشن دیروز که نگرفتیم امروز بگیریم حالو هوامونم هم عوض شه.. خلاصه این جانب که قبول نمیکرد دیگه ول کن نبود..دف زدن و مریضامون یکم حالو هواشون عوض شد .. کلا روز خوبی بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز