سلام من۲۲ سالمه نامزد هستم با شوهرم ۱ ساله عقد کردم خانوادم مخالف بودن اما راضیشون کردم شوهرمو بهم خیانت کرد و با ی خانم سن بالا ضیغه بود خانوادم در جریان قرار گرفتن حالا نمیزارن عروسی کنیم و میگن طلاق شوهرم میگه همه کاراشو میزاره کنار اما خانوادم نمیزارن منم خیلی ناراحتم نباید مسایلمو ب خانواده میگفتم
نمیدونم چیکا کنم همش از حال بد میخابم شوهرمو دوس دارم با کلی بدبختی ب هم رسیدیم اون اشتباه کرد بم خیانت کرد اما هزار بار گفته درست میشه حق طلاق بم میده اما خانوادم میگن ن
اینم بگم همون اول ک خیانت کرد مهریمو گذاشتم اجرا الان نصف مهریم تو حسابمه شوهرم میگه مهریتو برگردون حق طلاق بدم بریم سر زندگی اما خانوادم میگن مهریشو برمیگردونه حق طلاق بده برید سر زندگی حالا شما ی راه حل بهم نشون بدید ب خودم باشه مهریه رو دلم میخاد بهش پس بدم حق طلاق بده بریم سر زندگی اما نمیتونم رو حرف خانوادم حرف بزنم 😞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون میخواد نصف مهریه که داده بهش پس بدی حق طلاق بده هر کاری که میخواد بکنه که آخر بگی مهرم حلال جونم ازاد
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷