2777
2789
عنوان

مشورت برای چهلم

120 بازدید | 10 پست

مادر دوستم فوت کرده میخوان براش چهلم بگیرن ولی نمیدونه داخل آگهی چه جوری ساعت هاشو بنویسن فعلا گفتم اینجوری بنویسه از ساعت ۲ تا ۳ مراسم چهلم در منزل و ۳ تا ۴ همگی به آرامگاهش میریم یک ساعت به نظرتون کافیه؟

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هو سر خاک کنن...خونه ک دعوت میکنی باید ی وعده غذام باشه ....کلنم ک ی سری درجه یک ها اون روز خونه پای بساط ناهاز هستن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
معمولا مراسم مسجد یا منزل ۲ ساعته هست و اصلا مرسوم هست که بعد مجلس سر خاک متوفی برن به نظرم نیازی نی ...

از ساعت ۲ تا ۴ در منزل مرحوم و ازمنزل  به سمت آرامگاه اینجوری خوبه؟؟؟

ی هو سر خاک کنن...خونه ک دعوت میکنی باید ی وعده غذام باشه ....کلنم ک ی سری درجه یک ها اون روز خونه پ ...

آره ولی ما که نمیخوایم همه بیان واسه ناهار واسه همین نمینویسیم فقط درجه یک ها میان، از ساعت ۲ تا ۴ در منزل مرحوم و ازمنزل  به سمت آرامگاه اینجوری خوبه؟؟؟

آره ولی ما که نمیخوایم همه بیان واسه ناهار واسه همین نمینویسیم فقط درجه یک ها میان، از ساعت ۲ تا ۴ ...

نه عزیزم همون سر خاک ساعت ۲ والا تایم ناهاره...خیلی براش ی عده مهمن ک خونش بیان زنگ بزنه ناهار دعوتشون بگیره ...ما ک اینجوزی عمل میکنیم...ملت رو نمیکشونیم خونه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
از ساعت ۲ تا ۴ در منزل مرحوم و ازمنزل  به سمت آرامگاه اینجوری خوبه؟؟؟

بعد از این که تو اگهی متن سوگواری و اندوه و شعر و این ها رو نوشتن بنویسن 

زمان مورخ فلان از ساعت ۲ تا ۴ 

مکان منزل مرحومه خانم فلانی 

بعد پایین همین مکان و زمان بنویسن :ضمنا بعد از مراسم چهلم، یادبودی بر سر مزار  ان مرحومه مغفوره و ....(میتونه این القاب هم حذف بشه)برگزار میگردد