2777
2789
عنوان

گین اپ خوردم چاق نشدم🗿

4867 بازدید | 77 پست

قرص چاقی گین اپ میخورم

اصل هم هست ولی  چاقم نکرده 

حساس میکنم فقط کبدم رو سنگین کرد 

ولی اصلااااا چاق نکرد

واقعا فاز اینایی ک میگن گین اپ خوردیم کلی چاق شدیم درک نمیکنم

بیا چربی های منو بکن ببر🥲

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

گین آپی که عطاری میده من خوردم وای تو یماه شاید۱۵ کیلو چاق شدم ولی پام ورم شدید کرد عوارضش وحشتناک بود در حدی پرخور شدم که ساعت ۲شب بیدار میشدم غذا میخوردم بعد قطع کردم کل بادم خوابید اما گین آپ اصلی که داروخانه داره ۷۵۰ تومنه و ۶۰تا قرصه من نگرفتم ولی فامیلمون گرفته اتفاقا اونم خیلی تغییر کرده تپل تر شده عوارصم نداره

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرصش که کلا پر از عارضه اس

من پودرشو میخورم تو یک هفته یک‌کیلو اضافه کردم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
پودرش منم نکرد ، فقط یه مدت کم 

چن ماه و‌چند قوطی خوردی؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
کاشکی میشد ینی ببین ۱۹ سالمه هیچکی باورش نمیشه مدرسم تموم کرده یاشم انقد لاغزم

واییییی من انقدر دوست داشتم یه ۳۰ کیلو چربی رو بکنن ببرن 

کنکور لعنتی چاقم کردا😂🤦‍♀️

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
گین آپی که عطاری میده من خوردم وای تو یماه شاید۱۵ کیلو چاق شدم ولی پام ورم شدید کرد عوارضش وحشتناک ب ...

منم همون اصلش خریدم 

ولی هیچ تغییری ندیدم

یارو گفت تو ده روز تغییر رو حس میکنی

من هیچی ندیدم

بعد خیلیم این مدت عصبی بودم

یادم نمیاد هرماه میرفتم دکتر یه قوطی می‌نوشت  تو مدت استفاده یکم صورتم ورم می‌کرد  تا تم ...

چه برندی بود یادت میاد؟؟

منم دارم میخورم تاثیر خوبی گرفتم