2777
2789

کافئین چه قدر مصرف می کردین؟؟

من اعتیاد شدید به چای و قهوه دارم خیلی برام سخته کنار گذاشتنشون.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

من قانون گذاشته بودم روزی ۴ تا چای

قهوه هم اصلا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیب زیاد مصرف کردم روزی دو عدد نه ماه کامل سیب خوردم ماشالا دخترم پوستش برفه

اره سیب ناشتا خیلی روی زیبایی جنین تاثیر داره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من قانون گذاشته بودم روزی ۴ تا چای قهوه هم اصلا

خب پس روزی ۴ تا لیوان چای مشکلی نداره.

تو ۹ماه شاید ۳_۴بار چای خوردم

بجاش دم نوش به خوردم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه بیش فعال میشه انقدنخور

وای نمی تونم واقعاً ولی کمترش کردم اما به صفر نمی تونم برسونمش.😕😕

من سیب زیاد مصرف کردم روزی دو عدد نه ماه کامل سیب خوردم ماشالا دخترم پوستش برفه

خدا حفظش کنه،،آره سیبم میگن خیلی خوبه.

جگر و قهوه و ماکارونی و نون لواش به کل حذف بود.سیب زمینی و برنج خیلی کم.ببشتر سبزیجات و آش میخوردم.روزی سه لیوان شیر گرم و خرما میخوردم.چای در حد دو تا استکان در روز.ماست خیلی دوس داشتم.مویز خیلی میخورم.جوجه کبابی بیشتر میخوردم تا گوشت گوسفندی.نوشابه و دلستر و فست فود و سوسیس کالباس و غذای بیرون و انواع سس اصلا لب نزدم.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
چای کم رنگ بخور، شکلات و قهوه رو به حداقل برسون، کرفس زعفران هم خوب نیست

کرفس که اصلاً خوشم نمیاد،،زعفران هم نخوردم،،فقط چای رو کم تر کنم خوبه.

ممنون.🌹🌹