2777
2789
عنوان

دوستان از یکی طلب دارم چجوری بگم پولمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یکی دوتومن نیس نزدیک ۲۰تومنه

😐اوه شت 

نمی‌دونم والا

بهش بگو پولم رو لازم دارم برام واریز کن پولمو

تکیه میدهم‌ به آسمانی که خدا‌روی ابرهایش‌ نشسته ˘˘!☁️💙                 https://harfeto.timefriend.net/16837133705410 بنویس میخونم 🤍🫧 (پروفم چش خودمه 🫠)
سلام وقتتون بخیر  برام () پول واریز شده ولی نمی‌دونم از طرف کیه شما واریز کردین پولو؟

منم به یکی یه مبلغ بالایی قرض داده بودم و رودروایسی داشتم پس بگیرم ایشون هم کلا فراموش کرده بودن منم همین کارو کردم و اون فردم متوجه شد منظورمو و مبلغ رو پس داد

بهترین راه همینه دوست عزیز

هیچ انسانی با ازدواج خوشبخت نمیشود، بلکه یک انسانِ خوشبخت با ازدواج خوشبختیش را تداوم میبخشد❤️ تگ نکنید لایک نکنید اگه تاپیکی مفید بود در زندگیتون پیاده کنید🙏

اشتباه میکنی

من تجربشو دارم

آخرش با بد و بیراه و بی احرامی تیکه تیکه پولو داد

خدا لعنتش کنه

یادم میوفته اعصابم خورد میشه

پشت دستمو داغ کردم، دلم نسوزه

چون خبر مرگش

مثل چی پشیمون شدم 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
اگه گف اره چی؟؟

فیش بفرسته 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

این پیام رو بهشون بده 

سلام اقای xبزرگوار، وقتتون به خیر 

از زمانی که فرمودین مبلغ ناقابلی که بهتون داده بودم رو عودت میکنید، چند وقته گذشته، لطفا ظرف همین یکی دو روز اینده مبلغ رو واریز بفرمایید 

سپاسگزارم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!