2777
2789
عنوان

فقط یه نفر بیاد

209 بازدید | 18 پست

تایید پروفایل  به عهده کدوم نی نی یاره؟؟ کدومو تگ کنم ؟

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

@niniyar_3  

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکارنکن بعدچندروزخودشون تاییدمیکنن

عه ینی نگم؟ اخه کاربری قلبم ۳ ساعت هم نشد تایید شد

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
مرسی قلبم

قربونت

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

شما عکستو انتخاب کن بعد یکی دوروز میاد پروفایلت و تایید میشه

انتخاب کردم

عه ینی نگم؟ اخه کاربری قلبم ۳ ساعت هم نشد تایید شد

واسه من دوسه روزکشیدتاییدکنن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.

عکس های مورد تایید همشون تایید شدن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

برای من توش دختر باشه با اینکه پوشیده هم هستو موهاش فقد معلومه تا به خود نی نی یار نگم عکس پروف رد میشه به دلیل نامناسب بودن:/

Enfp-همون ماسک اسبی که هان گذاشت رو کلش:/اکانت دست 2 نفره.شیپرم نیستم به مولا:/
عکس های مورد تایید همشون تایید شدن

الان میشه قبول کنین؟

برای من توش دختر باشه با اینکه پوشیده هم هستو موهاش فقد معلومه تا به خود نی نی یار نگم عکس پروف رد م ...

عه😄😂