2777
2789

خانما تا حالا کسی در مورد باطل شدن طلسم با خوندن سوره بقره چیزی شنیده یا انجام داده نتیجه گرفتین 

بعد با خواندنش خودتون یا اعضای خونوادتون اذیت نشدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم.. مشکل هر چیزی که هست ریشه یابی کنید و از راه منطقی بهش بپردازید. اگر مساله ی روابط بین انسانی هست به مشاور مراجعه کنید. 

اگر مسایل مالی هست با فرد با تجربه در این زمینه حرف بزنید. ذهن و زندگی با ارزشتون رو صرف فکر کردن به طلسم و باطل کردنش نکنید. قرآن هم کاربردش چیز دیگه ای هست.
اگر دوست داشتیم مساله ی مطرح رو بگید با هم همفکری کنیم. 

سلام ..من بخاطر خوابایی ک از شب عروسیم ب مدت چن سال هرشب می‌دیدم گزاشتم چن روز پخش شد سرساعت مشخص..روزششم یادم رفت...خداشاهده شب هفتم خوابیدم وبیدارشدم و نصف شب اتفاقات وحشتناکیییی تو بیداری اتفاق افتادن ک کل خونواده شاهد ماجرا بودن...از ترسم جرئت نکردم دیگ پخش کنم چون دوروز درمیون شبا خونه تنها میشم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
سلام ..من بخاطر خوابایی ک از شب عروسیم ب مدت چن سال هرشب می‌دیدم گزاشتم چن روز پخش شد سرساعت مشخص..ر ...

میگن از علائم اینکه داره طلسم باطل میشه همین چیزایی ک گفتینه ،واینکه ممکنه حالتون بد شه مریض بشید نباید قطع کنید 

خیلی خوبه ضرر نداره. میتونی دانلود کنی باصدای بلند بزاری خونه.  شاید اذیت کنن چون از صدای قران بدشون میاد ولی نترس مثلا موقع گوش دادن دلت بخواد هی قطع کنی گوش نکنی یا سردرد بگیری اینجوری  سوره فلق ناس  کافرون  توحید  زیاد بخون یا یه لیوان اب پر کن بخون بهش طوری که نفست به اب بخوره بعد به نیت رفع سحر از اون اب خودت یا خانوادت بخورین مثلا اب رو بریز تو پارچ بزار یخچال تا همه بتونن ازش بخورن

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
سلام ..من بخاطر خوابایی ک از شب عروسیم ب مدت چن سال هرشب می‌دیدم گزاشتم چن روز پخش شد سرساعت مشخص..ر ...

آره منم شنیدم تا چهل روز باید ادامه بدی و اگر قطعش کنی نیروهای شیطانی بدتر به سراغت میان منم از همین میترسم

خوب این کامل واضح هستش چیزی هست نترسین و بزارین پخش شه 

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید