2777
2789
عنوان

سفر نوروزی ؟ چه شهری ؟

2868 بازدید | 118 پست

سلاااام 👋🏻👋🏻 

امیدوارم حالتون عالی باشه تو این روزهای سرد و برفی ☺️

برای عید به کدوم شهر سفر می‌کنید ؟

از شهرای قشنگتون بگید ، مقصدمون رو انتخاب کنیم 😇

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خرمشهرم.  اینجا نیا. برو شمال. بهت خوش نمی‌گذره.  خیلیا هستن میان خرمشهر اما اصیل بعد پ ...

چرا خوش نمیگذره ؟چون شلوغ میشه ؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

دوس دارم برم شیراز ولی کسی نیست پرندههامو نگهداره احتمالا کنسل بشه سفرمون

شیراز 😍😍قشنگههه 

نمیتونی ببریشون با خودت ؟

شلوغه 

درسته ولی در طول سال خیلی وقت سفر ندارم . پس باید از این تعطیلات استفاده کنم☺️