بنظرتون با قانون جذب میشه قد رو بلند کرد و یا کوتاه کلا تاثیر داره ؟ رو اندام منظورمه چون بقیه چیزا رو خودم تجربه کردم ولی واقعا رو قد و هیکل تاثیر داره؟
ن بابا رو هیچی تاثیر نداره یه موقعی خررررر شدم از یه پیج گرفتم کلی پول دادم بعد سه چهار ماه یه ساب بهم داد ک وقتی چند تا سوال پرسیدم ادمینش اسمش نرگس بود کلی فحشم داد الهی ک بدترین بالاها سرش بیاد .عوضی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن بابا رو هیچی تاثیر نداره یه موقعی خررررر شدم از یه پیج گرفتم کلی پول دادم بعد سه چهار ماه یه ساب ب ...
خدا لعنت کنه آدم شیاد رو...ولی من منظورم این ساب ها و اینا نیست ...کلا قدرت ذهن رو گفتم بعضیا میگن که ذهن ناخودآگاه قدرت زیادی داره و جذب میکنه و من واقعا جذب کردم....چند وقتیه دارم رو قدم تمرکز میکنم خواستم ببینم کسی تجربه داره یانه