2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی داشتم اما پریود شدم!!!!!! چرا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 18139 بازدید | 65 پست

راستی دکتر گفت لک بینی مربوط به پرولاکتین بوده نه لانه گزینی. البته پرولاکتینم بالا نبود دقیقا روی مرز بود که قرص داد. حالا بعد 10 ماه به کلی از بچه نا امید شدم . ولی خب تلاشم رو می کنم. اینارو گفتم که اگر کسی این شرایط رو داشت ( لک بینی قبل پریود) شاید به دردش بخوره  

راستی دکتر گفت لک بینی مربوط به پرولاکتین بوده نه لانه گزینی. البته پرولاکتینم بالا نبود دقیقا روی م ...

عزیزم‌منم‌بهمن‌ماه پرولاکتینم‌بالابود داشتم دارو مبخوردم‌که حامله شدم ولی بچم‌سقط شد بخاطر پرو نه بخاطر نطفه ضعیف اخه همسرم‌کم‌تحرکی داشت داشت دارو میخورد امیدوارم‌خیلی زود مادربشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌منم‌بهمن‌ماه پرولاکتینم‌بالابود داشتم دارو مبخوردم‌که حامله شدم ولی بچم‌سقط شد بخاطر پرو نه بخ ...

شد دو سال. دو سال که خودم و به در و دیوار زدم شوهرم هنوز کم تحرکی داره یعنی خیلی بده . اول نوع 1 و 2 صفر بود الان شده 7 و 14 درصد بازم خیییییلی کمه  

ان شاالله که خیلی زود یه نی نی سالم خدا بهت میده عزیزم. همین که جنین تشکیل شده خیلی علامت خوبیه   

شد دو سال. دو سال که خودم و به در و دیوار زدم شوهرم هنوز کم تحرکی داره یعنی خیلی بده . اول نوع 1 و 2 ...

مرسی گلم خدا ازدهنت بشنوه اینماه دوتا فولیکول خوب داشتم و اقدام کردم اگه حامله نشم ماه بعد مبرم عکس رنگی.الهی توهم زود مادربشی

لک بینی قبل پریود ممکنه بخاطر عفونت هم باشه چک شو از نظر عفونت،من خودم ۶ماهه با لتروزول اقدامم چهار ماهم قبلش با گلوکوفاژ اقدام بودم که نشده هنوز علائمم که دیگه فهمیدم بهش دل نبندم،منم ماه پیش دوروز قبل پریود یه لک خون دیدم فک کردم لانه گزینه که پریودشدم ،انشاالله که دامنشون سبز بشه

مرسی گلم خدا ازدهنت بشنوه اینماه دوتا فولیکول خوب داشتم و اقدام کردم اگه حامله نشم ماه بعد مبرم عکس ...

ممنون مامان جان آینده   عکس رنگی بگیر ضرر نداره من که همون ماه های اول بود که اقدام کردم نشد رفتم  عکس رنگی. کار سختی هم نبود . حالا ان شاالله که درست میشه 

لک بینی قبل پریود ممکنه بخاطر عفونت هم باشه چک شو از نظر عفونت،من خودم ۶ماهه با لتروزول اقدامم چهار ...

شاید البته بعدش داکسی سایکلینم خوردم. ولی این علائم آدم و میکشه . می فهمم کاملا. هر کاری هم کنی نمیشه فکر نکرد ولی چاره ای نیست. من می خوام برم آی وی اف اما نمیدونم برم یا نه. دو دلم 

شاید البته بعدش داکسی سایکلینم خوردم. ولی این علائم آدم و میکشه . می فهمم کاملا. هر کاری هم کنی نمیش ...

اره خوبه تو درکم‌میکنی همه میگن بیخیال شو ولی خدایی نمیشه بهش فک نکرد.الهی قبل ای وی اف بچه طبیعی بیاد توی دلت دوستم

ممنون مامان جان آینده     عکس رنگی بگیر ضرر نداره من که همون ماه های اول بود که اقدام کردم ...

من چون یبار حامله سدم دکترمیگه لولهات بازن ولی خودم میخام مطمین بشم شاید یدونه لولم بستست دوتاشون بازباشن بهترن تایکی

[QUOTE=66257708]اره خوبه تو درکم‌میکنی همه میگن بیخیال شو ولی خدایی نمیشه بهش فک نکرد.الهی قبل ای وی اف بچه طبیعی بی ...[/QUOTE

آخه چطوری بی خیال بشیم!!! من صبحانه می خورم بغض دارم، غذا می خورم اشک میریزم، موقع خواب آرزو دارم دیگه بیدار نشم . هر ماه هم آخرش که میشه میگم ترشح دارم، سینه درد دارم و کلی علامت پس درست شده .بعد توی ذهنم به همه خبر میدم و خوشحالی بی نهایتی میاد توی دلم اما دو روز بعدش خونریزی و تکرار این ماجرا   

من چون یبار حامله سدم دکترمیگه لولهات بازن ولی خودم میخام مطمین بشم شاید یدونه لولم بستست دوتاشون با ...

اگر حامله شدی نگران نباش لوله هات بازن. خودش نشونه ی خیلی خوبیه عزیزم. 

اخه به سونو نرسیدم بچم‌سقط شد شاید حاملگی توی لولها بودن و تورحمم‌نبود و لولهام چسبندگی داستن

اگر توی لوله ها بود علائمش فرق داشتا درد شدید و خونریزی شدید و ... ولی میدونی من میگم اگر واقعا می خوای درمان کنی با این دکتر و اون دکتر خودت رو سرگرم نکن. میدونی ماها یه طوری میشیم که هرکی بهمون میرسه میگه این خوبه فلانی جواب گرفته سریع میریم و یه سری آزمایش و تمام. اگر می خوای مطمئن بشی برو یه مرکز درمان ناباروری حتی دولتی قدم به قدم برو جلو. ان شاالله که سقط به خاطر چسبندگی لوله ها نبوده عزیزم و ان شاالله که نی نی بعدی صحیح و سالم و تپل مپل برات بمونه 

اگر توی لوله ها بود علائمش فرق داشتا درد شدید و خونریزی شدید و ... ولی میدونی من میگم اگر واقعا می خ ...

من ازاولم پیش یه دکتر رفتم پیش این اون نمیرم سارا جان دکترخودمم توی موسسه نازایی مهر اولین موسیه نازایی توی شمال کشور هست پیش اون میرم.دکترم میگه مشکلی نداری واس بارداریت ولی خودم چون دلم مبخواد زود حامله بشم دلم‌میخادتمام چیزارو پشت سربذارم تاخیالم جمع بشه که بعدا نگم کاش زودترمیرفتم فلان ازمایشو..

من ازاولم پیش یه دکتر رفتم پیش این اون نمیرم سارا جان دکترخودمم توی موسسه نازایی مهر اولین موسیه ناز ...

کار خوبی می کنی عزیزم. باهات موافقم. منم از ماه دوم رفتم دکتر اما نرفتم یه مرکز . همش دکترای مختلف رو امتحان کردم همش هم می گفتن مشکلی نیست. اما بعد 6 ماه در کمال ناباوری فهمیدم وضعیت آزمایش همسرم واقعا بده که 1 سال و نیم هی دنبال طب سنتی رفتم و ... ولی الان میگم زمان رو از دست دادم. کار خوبی می کنی عزیزم نگران نباش مطمئنم خیلی زود خبر خوبی بهمون میدی