سلام. دوستان من 6 ماه برای بارداری اقدام کردم. اما دو ماهش با همیشه فرق داشت، لک لانه گزینی هم داشتم. یعنی دقیقا 10 روز بعد تخمک گذاری ، اما باز سر وقت سیکلم عادت شدم!!!!! خب آخه چرا؟؟؟؟
خداازدهنت بشتوه هیلی بهممیگن ببا بریم پیش دکترما خوب بوده...ولی بنظرم ازشاخه ساخه مریدن اشتباهه یکی ...
بدترین کار همین دکتر به دکتر عوض کردنه. ماها این طوری میشیم دیگه هر کی میگه این دکتر خوبه امیدوار میشیم میگیم بریم ببینیم چی میشه. آره عزیزم صبر کنی بهتره ولی یه چیزی بگم که خودم امتحان کردم اگر دوست داشتی ورزش سبک رو توی برنامه ی زندگیت بذار. توی خونه نه. از خونه برو بیرون باشگاه یا پارک و پیاده روی اصلا انقدر آروم میشی که حد نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتمولی واس من فایده نداشت هرجا رفتم حواسم رو بچه بود🙂🙂🙂
اون که بله منم کلا سر کار کلا درگیرم اما یه لحظه هم نمی تونم از فکر بچه غافل بشم. بیشتر بدنت رو آروم می کنه. انگار جریان خونت بهتر میشه و سیستم بدنی آدم کلا بهتر کار میکنه
ممنون ان شاالله به همین زودی خودت تجربه کنی. میدونم انتظار واقعا چیز آزاردهنده ای هست من هنوز هم باور نکردم که تموم شده. بیمارستان آرش تهران هست. تهرانپارس
من شوهرم سالمه خودم فولیکول کوچیک دارم و آزاد نمیشن ای وی اف به دردم میخوره؟
عزیزم باید دکتر بری ولی میدونم وقتی فرد یه تخمک داشته باشه با قرص میشه بالای ۱۰ تا پس برای شما باید با قرص و آمپول بالا بره و شاید چون شوهرت مشکل نداره اصلا آی وی اف هم نخواد