2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی داشتم اما پریود شدم!!!!!! چرا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 18139 بازدید | 65 پست
کار خوبی می کنی عزیزم. باهات موافقم. منم از ماه دوم رفتم دکتر اما نرفتم یه مرکز . همش دکترای مختلف ر ...

خداازدهنت بشتوه هیلی بهم‌میگن ببا بریم پیش دکترما خوب بوده...ولی بنظرم ازشاخه ساخه مریدن اشتباهه یکی میپره که مشکل حاد داره نه متکه دکترهمش میگه چیزی نیست صبرکن استرس نگیر باردارمیشی من ابان سال قبل اقدام‌کردم بهمن حامله بودم الانم ازاخرای اردیبهشت اقدامم میگن تایسال طبیعیه حامله نشدن ولی چه کنم عجولم

خداازدهنت بشتوه هیلی بهم‌میگن ببا بریم پیش دکترما خوب بوده...ولی بنظرم ازشاخه ساخه مریدن اشتباهه یکی ...

بدترین کار همین دکتر به دکتر عوض کردنه. ماها این طوری میشیم دیگه هر کی میگه این دکتر خوبه امیدوار میشیم میگیم بریم ببینیم چی میشه. آره عزیزم صبر کنی بهتره ولی یه چیزی بگم که خودم امتحان کردم اگر دوست داشتی ورزش سبک رو توی برنامه ی زندگیت بذار. توی خونه نه. از خونه برو بیرون باشگاه یا پارک و پیاده روی اصلا انقدر آروم میشی که حد نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم‌ولی واس من فایده نداشت هرجا رفتم حواسم رو بچه بود🙂🙂🙂

اون که بله منم کلا سر کار کلا درگیرم اما یه لحظه هم نمی تونم از فکر بچه غافل بشم. بیشتر بدنت رو آروم می کنه. انگار جریان خونت بهتر میشه و سیستم بدنی آدم کلا بهتر کار میکنه

شاید البته بعدش داکسی سایکلینم خوردم. ولی این علائم آدم و میکشه . می فهمم کاملا. هر کاری هم کنی نمیش ...

سلام ممنون میشم جواب بدین منم بچه دار نمیشم مشکلم از شوهرمه میشه بگید با چ روشی باردارشدی ممنون 

سلام ممنون میشم جواب بدین منم بچه دار نمیشم مشکلم از شوهرمه میشه بگید با چ روشی باردارشدی ممنون  ...

سلام عزیزم با آی وی اف بیمارستان آرش که شکر خدا همون انتقال اول جواب گرفتم. تا بقیه اش رو خدا چی بخواد. 

همه جور طب سنتی رفتم هزینه ی زیادی گذاشتم اما بیمارستان از تشکیل پرونده تا آزمایش مثبتم همش ۲ ماه طول کشید. 

خداروشکر باردارشدی .بیمارستانش کدوم شهره 

ممنون ان شاالله به همین زودی خودت تجربه کنی. میدونم انتظار واقعا چیز آزاردهنده ای هست من هنوز هم باور نکردم که تموم شده. بیمارستان آرش تهران هست. تهرانپارس

من شوهرم سالمه خودم فولیکول کوچیک دارم و آزاد نمیشن  ای وی اف به دردم میخوره؟

عزیزم باید دکتر بری ولی میدونم وقتی فرد یه تخمک داشته باشه با قرص میشه بالای ۱۰ تا پس برای شما باید با قرص و آمپول بالا بره و شاید چون شوهرت مشکل نداره اصلا آی وی اف هم نخواد