سلام. دوستان من 6 ماه برای بارداری اقدام کردم. اما دو ماهش با همیشه فرق داشت، لک لانه گزینی هم داشتم. یعنی دقیقا 10 روز بعد تخمک گذاری ، اما باز سر وقت سیکلم عادت شدم!!!!! خب آخه چرا؟؟؟؟
سلام عزیزم. نه بی بی نذاشتم. اما حالتم با همیشه فرق داشت. قبل از اقدام هیچوقت نشده بود لک بینی داشته باشم. خیلی اعصابم بهم ریخت. چقدر منتظر بودن سخته اگه لانه گزینی نبوه پس چی بوده؟؟!! راستی فاطمه جان رحم سرد ممکنه باعث لک بینی بشه!!! اصلا چرا رحمم سر د شده؟! راستی عزیزم من الان 1 ماه هست صبح ها دارچین و عسل می خورم . موندم چرا اینطوری میشه!! اگر کسی چیزی میدونه خییییلی خوشحال میشم کمک کنه.
شما هم همینطور عزیزم. اصلا باور نمیشه 6 ماه گذشته. اینم بگم دکتر هم میرم هی میگن چیزی نیست. همه چیز نرماله، آزمایش هورمونی و سونوگرافی و ... اگر این ماه هم نشه می خوام برم عکس رنگی بندازم. یه دکتر می گفت تا یک سال صبر کن. اما گفتم تا اون موقع روانی میشم. می خوام همه چیز رو چک کنم
کاملا موافقم. چون توی این 6 ماه هر ماه یه طوری بودم. سیکل هام قبلا دقیق 26 روزه بود الان 24-25-30-29-30-28 حالا جالب این که این ماه بر خلاف هر ماه اصلا درد ندارم ( بعد از تخمک گذاری) فقط کمی تیر کشیدن و سوزش زیر دلم هست. ترشحات هم بعد از تخمک گذاری کم شد ولی بعدش زیاد شد الان هم روز 27 سیکل هستم و ترشحاتی متفاوت از همیشه دارم. خیلی امید دارم اما اگر نشه واقعا دیوونه میشم چون نمی دونم باید به چه علامتی دیگه امیدوار باشم
کاملا موافقم. چون توی این 6 ماه هر ماه یه طوری بودم. سیکل هام قبلا دقیق 26 روزه بود الان 24-25-30-29-30-28 حالا جالب این که این ماه بر خلاف هر ماه اصلا درد ندارم ( بعد از تخمک گذاری) فقط کمی تیر کشیدن و سوزش زیر دلم هست. ترشحات هم بعد از تخمک گذاری کم شد ولی بعدش زیاد شد الان هم روز 27 سیکل هستم و ترشحاتی متفاوت از همیشه دارم. خیلی امید دارم اما اگر نشه واقعا دیوونه میشم چون نمی دونم باید به چه علامتی دیگه امیدوار باشم
ممنون گندم جون خوشبختانه تخمک گذاریم هم خیلی دقیق و با علامت های کاملا واضحه. طوری که دکتر سونو که رفته بودم کاملا حرفم رو تائید می کرد. ولی موندم چرا توی این 6 ماه نشده!!! دکترها هم میگن صبر کن!! امیدوارم این ماه بشه . ممنونم ازت عزیزم . فقط میدونم هر چی رو بیشتر می خوای ازت دورتر میشه