2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مریضی اش چی هست اش ؟ دامپزشک چی گفت ؟ 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
مریضی اش چی هست اش ؟ دامپزشک چی گفت ؟ 

چند روز پیش یکی دیگمون مرد کلی پول دوا درمون اون یه ماه اینجوری بود این همه پول دوا دکتر آخرش مرد 😔

اما اون چیزی نمیخورد اشتها نداشت 

بخدا دکترا هم سر درنمیارن نمیدونم چجوری مدرک گرفتن

چند روز پیش یکی دیگمون مرد کلی پول دوا درمون اون یه ماه اینجوری بود این همه پول دوا دکتر آخرش مرد 😔 ...

گوساله که به دنیا امد بعد اینکه مادرش لیس اش زد و شیر آغوز رو خورد یا بیارید داخله خونه یا اتاقی که بخاری داره . بین بین این هم نوعی انفولانزا هست اش که باعث عفونت روده ای می شه . حتما دارو ی شش و عفونت را بزنید . حتما حتما بیارید داخل

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
چند روز پیش یکی دیگمون مرد کلی پول دوا درمون اون یه ماه اینجوری بود این همه پول دوا دکتر آخرش مرد 😔 ...

راست میگی منم گوساله مادرشوهرم مریض شده بود طفلی خیلی کوچیک بود کلی بردنش دکتر هر روووز 2 تا امپول بزرگ میزدن بهش انقد دردش می‌گرفت بیهوش میشد طفلی خون ازش میومد بازم مرد آخرش 😭😭😭😭😭

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
گوساله که به دنیا امد بعد اینکه مادرش لیس اش زد و شیر آغوز رو خورد یا بیارید داخله خونه یا اتاقی که ...

نه شوهرم براشون بخاری گزاشته گوساله دوهفته هست دنیا اومده دوروزه اینجوری شده قبلا خوب بود اما اون یکی که مرد تازه گرفته بودیم همین مریضی رو داشت فک کنم از قبل دوهفته بعد نگه داشتن مرد نمیدونم ویروس چییه 

راست میگی منم گوساله مادرشوهرم مریض شده بود طفلی خیلی کوچیک بود کلی بردنش دکتر هر روووز 2 تا امپول ب ...

اره بیشتر فک کنم بخواطر این همه آمپول و ....که میمیرن دکتراشون اصلا سردرنمیارن

نه شوهرم براشون بخاری گزاشته گوساله دوهفته هست دنیا اومده دوروزه اینجوری شده قبلا خوب بود اما اون یک ...

ویروسی بودنش که ویروسی هست اش اما این در زمستان شیوع پیدا می کنه من چهار ساله قبل نزدیک 100 بزغاله و 20 بره رو این طوری از دست دادم توی 4 ماه ( آذر . دی . بهمن . اسفند) . 

عزیزانی که در مجلس نشستید دست ها رو به آسمان بلند کنید.با چشمان اشکبار همه بگید ماااااااااا

میشه لطفا مسخره نکنید؟

شوهرم شغلش اینه وقتی هر روز یکی مریض میشه و پولی میخوای برا زن و بچه ت خرج کنی میشه دوا درمون گوساله اونم اگه خوب بشه

هر روز یکی بمیره  با کلی زحمت پول دادن و زحمت کشیدن  برات چیزی نمونه قطعا شما هم از ناراحتی دوس داری یکم درد دل کنی  

وقتی تو جایگاه من نیستی نمی تونی قضاوت کنی پس نکن 

وای خدا چقد سخته  تنتون سلامت باشه  حالا درمانش چی هست ؟

بزغاله که خیلی ضعیف تر هست اش . من کینکو با پنی سیلین میزدم . تا به دنیا می امد بعد اینکه مادرش می گرفت اش می بردم اتاق مخصوص که بخاری داشت و ایزوله بودش . بعد با پتو برای هر کدومش گرم کن درست کرده بودم . یعنی قشنگ سینه و شکم حیوان را می پوشوند .  دقیقه نصف اش رو از مرگ نجات دادم و 100 بزغاله تلفات دادم .