2789
عنوان

قربانی کودک همسری

704 بازدید | 8 پست

۱۷ سالمه سه ساله ازدواج کردم .حالا از خودم بهم میخوره😭فکرم درگیر امتحان نهایی هاست .خانواده شوهر از یه طرف خود شوهر از یه طرف همه چی رو مخمه بشدت بد اخلاقم دوست دارم به زندگیم پایان بدم

دلم میخواد با خواهر زاده هام بازی کنم کارتون ببینم با دوستام برم بیرون بقیه رو که میبینم غبطه میخورم حالم خیلییی بده !کمک!

دخت شیرازی🥹💕

چرا ازدواج کردی خب

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربانی کودک‌ همسری؟!

بله رو خودِ شما گفتی متأسفانه..

برنامه ریزی داشته باش، درس الان اولویت زندگیته، چون در آینده فرزندت یه مادر بی‌سواد نمی‌خواد.

گاهی وقتا باید رو حرف دلت پا بزاری! یعنی چی که دوست دارم کارتون ببینم و با خواهر زادم بازی کنم://///

قلبم مچاله شد😢همسرت نمیزاره بری بیرون و راحت باشی

اون چند سالشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

قربانی کودک‌ همسری؟! بله رو خودِ شما گفتی متأسفانه.. برنامه ریزی داشته باش، درس الان اولویت زند ...

یه بچه کوچیک هرچی مامانش بگه بگو میگه چه میدونه اون بله بلایه....ذوغ لباس عروس میگیرش ...برنامه ریزی زمانی میتونه داشته باشه که افسار نداشته باشه

عزیزم 🥲🥲 نمیتونم بگم اشکالی نداره چون داره خیلیم داره ولی سعی کن با شرایطتت کنار بیای دیگه چیکار ...

چرا عزیزم از بابت راحتم

ولی دلم آروم نیست اصلا

بقیه رو که میبینم حسرت میخورم

دخت شیرازی🥹💕