2777
2789
عنوان

😔چرا من علائم هام کم شده

196 بازدید | 47 پست

سلام خانوما 

۴ روز از موعدم گذشته ۲ روز بعد موعد آزمایش دادم ۴۴۶ بود بتا

قبل موعد علائم هام یکم بیشتر بود تا الان که چیز خاصی نیس

قبل موعد تکرر ادرار داشتم الان ندارم قبل موعدتیر کشیدن شکم داشتم الان ندارم حالت تهوع هم داشتم تقریبا مث قبل هس فقط صبح ها یکم

۲ تا سقط داشتم تو بارداری قبلی که قلب داشت اینطوری نبودم علائم شدید بود 

خیلی میترسم

شایدغذات خوب بوده

شایداسترس نداشتی

انشاءالله اینیکی روسلامت بزرگش کنی

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید اون موقع همش تلقین بوده عزیزم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

عزیزم نگران نباش

من یه سقط داشتم علایم زیاد بود حالت تهوع و درد و ...

ولی بارداری بعدی که خداروشکر موفق بود و دخترم صحیح و سالم دنیا اومد قبل از موعد یه علایمی داشتم ولی بعدش تا 6 یا 7 هفته علایم خاصی نداشتم بعد از اونم حالت تهوع اینا شروع شد که امیدوارم نداشته باشی چون من رسما جنازه شده بودم انقدرررر شدید بود 😣😣😣 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ایشالا 😔نمیدونم که

ببین

گرنگهدارنی نی آن است که من میدانم

شیشه رودربغل سنگ نگه میدارد

آش نذرکن

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
ایشالا منم همیجوری بشم عزیزم مرسی خوشحالم کردی 

انشاءالله  عزیزم

انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

هیچی مهم تر آرامش نیست مرتب واسه خودت آیت الکرسی بخون یا سوره والعصر  واسه آرامش خودت نی نی ه ...

اایشالا اره باید اینکار رو بکنم دیگه هرچی خدا صلاح بدونه چیکار کنم

خدا سر هیچ کس نیاره سقط و کلا زندگیم شده فکر

چزا وقتی میفهمی عامله ای نمیری دعا ..کل بند که برای حفظ از بچه و سقط هست نمیگیرین 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..