2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی با دختر خالش صمیمیع 🫤

575 بازدید | 17 پست

دختر خالش هم سن منه دختر سر به زیر و خوبیه و مجرده  

بعد یه سری ک بابت این صمیمت و شوخی لمسی هاش با شوهرم دعوا کردم 

بعد الان باز یه چیزی ازش دیدم ک دوباره اعصابم بهم ریخت 

رفته بودیم غذا بخوریم تو آشپز خونه 

منو و شوهرم و خواهرش بودیم 

بعد من غذا نمیخواستم فقط نشسته بودم 

بعد دختر خاله شوهرم 

تیشرت و شلوارک پاش بود و چادر سرش کرده بود ک کلا جلوش باز بود و رو سرشم نبود 

بعد من به شوخی بهش گفتم فلانی سردته چادر انداختی روت تو ک به عنوان حجاب استفاده نمیکنی ک پس کلا درش بیار ک خندید و مامانشم بهش تذکر داد 

ولی خب به کارش ادامه داد 

بعد شوهرمم ۲ بار صداش کرد ک بیاد سر میز

بعدم اومد هی بهش چیز تعارف می‌کرد در صورتی ک همه چی جلوش بود 

هی میگفت چرا کم برداشتی 

چرا نمیخوری 

دو بار ظرف مرغ رو گذاشت جلوش 

خب شوهرم ک میدونه من حساسم چرا خب این کارا رو میکنه 

چی بهش بگم ک دیگ تکرار نکنه 

البته بگم ک با خانواده مادرش همش در رفت آمدن 

و هر روز خونه مادر بزرگی جمع میشن 

و این صمیمیت بخاطر اینه ک همش پیش هم بودن 

و دختر خاله اش هم میدونم چیزی توش نبست 

چون اصلا خیلی فاز بچگی و کراش زدن و..

مثلا از یه نونوا خوشش اومده بود هی میرفت قایمکی نگاش می‌کرد 

یا بهم میگفت یاد بده چطوری یکی رو به خودم علاقه مند کنم 

خیلی ساده اس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم شوهرت باید چشم و دل سیر باشه 😒

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

دوستان اگ دلتون میخواست 

تاپیک یکی قبلم 

و ۳ تاپیک قبل رو ببینید 

من امشب دلم خیلی پر بود 

چند تا تاپیک زدم هیچ کدومم باز خورد نداشت 

و بد تر دلم گرفت ک کسی رو نداشتم باهام حرف بزنه 

البته بگم ک با خانواده مادرش همش در رفت آمدن  و هر روز خونه مادر بزرگی جمع میشن  و ...

این دختره ساده.ست؟ بنظر هولع

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

دختر خاله ها و پسر خاله های منم با هم راحتن، حتی الان که همشون ازدواج کردن هنوز همونن. فقط منم که ناراحتم و همیشه خجالتیم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عزیزم چیزی به شوهرت نگو بنظرم مغز خودتو شستشو بده!

اتفاقاً رفتار شوهرش غلطه 

هیچی بینشون نیست حالا هر کی که با هرکی حرف بزنه لزوما عاشقش نیست که 

بعدش دختر خالش قبل از شما بود اگه میخواستش که اونو میگرفت

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...