2777
2789
عنوان

از وسواسیای عجیب خودتون یا دیگران بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس بو کردن دارم

تو دستشویی و حمام دمپایی جداگانه دارم

روی رختخواب و لباسام به شدت حساسم

سینک و شیرآلات استیل رو بعد از هر بار استفاده به طور کامل خشک میکنم

هیچ چیزی رو حتی اگر زیرش یه کوچولو خیس باشه توی یخچال یا روی میز نمیذارم. کلا روی لک آب خیلی حساسم

هیچوقت لباس چروک نمیپوشم حتما باید اتو خورده باشه

گفتی لباس یاد خودم افتادم .تابستونا لباسامو تو نایلون میزارم یخچال که وقتی از حموم اومدم خنک باشه...

خیلی دوست دارم لباسی که هنوز نم داره از سر بند بر دارم بپوشم.چون گرمایییم .وقتی با این لباس برم بیرون تا چند ساعت گرمم نمیشه

دست خیسمو جایی بزنم اون دست دیگه کثیف شدس

به حوله خیس دست نمیزنم 

بعد سرویس پاهامو دمپاییارو باید بشورم 

موقع غذا پختن قاشق مثلا سیب زمینیو به بقیه چیزا ‌نمیزنم

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

قضیه پتو جالب بود 😂😂

من خودم حوله جدا دارم فکر اینکه شوهرم رفته دستشویی بعد با حوله ی خونه  دستاشو خشک کرده حالمو بهم میزنه 

تو مهمونیا که اصلا در حالی که خانواده ی شوهرمن حتی خانوما اصلا مشکلی ندارن میگن دستارو شستیم دیگه تمیزه حوله کثیف نمیشه

من گاهی  وسواسم عود میکنه دلم میخواد تمام درزامو تمیز کنم

داخل ناف با گوشپاککن

نخ سوزنو الکل میزنم یکی دوبار از سوراخ گوشم رد میکنم کا ضدعفونی بشه بعد گوشواره میزارم

چند بار الکی از رو حساسی بینی و مقعدمو شستشو میدادم