2777
2789

سلام بچه ها

اقا من ۲۴ سالم پرستارم چهرم خوبه نمیگم عالی و بدون نقص اما به دل اطرافیان میشینه 

اما تاحالا هیچ پسری که شرایطش به دلم بشینه از من درخواست دوستی نکرده خیلی برام عجیبه 

البته من کلا دختری نیستم که به پسر رو بدم و باهاشون گرم بگیرم

دخترایی که هم سن و سال منید چی کار میکنید؟

من خودم ترجیحم اینه با هر کسی وارد رابطه نشم

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁

جسارتا امکان داره همین متن شما رو بررسی کنم و علتشو از همین متن بیرون بکشم؟! 🙏☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهارتای ارتباطی خیلی مهمه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

به خودت برس همیشه مرتب باش ،مهارت های اجتماعیتو تقویت کن،تو مجالسی ک خانومها هستن برو ،به بزرگترا بیشتر توجه کن اونا ک نوه یا پسر مجرد دارن،تو محیط کارتم سعی کن ارتباطتو قوی کنی نمیگم برو بچسب به مردا یا همش بگو و بخند اما متین باش ،و سعی کن جوری به نظر نیاد ک خودتو میگیری

خبلی خوبه که واسه خودت ازرش قائلی    

میدونی من دوس دارم الان وارد یه رابطه درست با یه فرد درست بشم اما انگار نیست

تمام دوستام که میگفتن تو زودتر ازدواج میکنی الان ازدواج کردن اما من نه

من برای دوستام خوش حالم

اما میگم چه اتفاقی افتاده واقعا

من ترجیحم همیشه این بود که با تعداد زیادی ادم وارد رابطه بشم

اینو الان متوجه نمیشی کمی که بگذره متوجه میشی بهتر بود که تعداد بیشتری ادم رو تو زندگی میاورد که هم انتخاب بهتری داشته باشی 

هم خیلی هاشون که شرایطشون خوبه میان حتی اگر جدا بشی ازشون اگر پارتنر خوبی بودی واسشون دوباره برمیگردن و این دفعه برای رابطه ی جدی تر و رسمی تر برمیگردن

چون میرن دوراشون رو میزنن و متوجه میشن مثل تو پیدا نمیشه

ولی واستی فقط یک ادم خوب پیدا بشه بری تو رابطه شاید هکون ادم خوبه ترکت کنه و تو فرصت رو از دست میدی

زندگی مثل اب روانه

ثابت بمونی خوب نیست

سخت نگیر و رها کن و لذت ببر از زندگیت

جسارتا امکان داره همین متن شما رو بررسی کنم و علتشو از همین متن بیرون بکشم؟! 🙏☺️

خدا بخیر کنه

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خب عزیز من تو اتفاقا باید با همه بجوشی بگی بخندی شاد باشی تت جذبت شن خیلی از روابط رو باید تجربه‌کن ...

من ادم بگو بخند و شادیم این تمام اطرافیانم میگن

جوری که پزشک بیهوشی که همه به بداخلاقی میشناختشن با من اوکی شده

من تاحالا با هیچ پسری دوست نیودم که تجربه داشته باشم

من ادم بگو بخند و شادیم این تمام اطرافیانم میگن جوری که پزشک بیهوشی که همه به بداخلاقی میشناختشن با ...

ظاهراً چه جوریه ؟؟ 

ساده ای یا آرایش می‌کنی ؟؟ 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

میدونی من دوس دارم الان وارد یه رابطه درست با یه فرد درست بشم اما انگار نیست تمام دوستام که میگفتن ...

چرا فقط دنبال این هستی که با کسی بری وارد رابطه درست و خوب باشه و ازدواج کنی؟!!!

ازدواج هم میکنی نگران نباش

تو لذتتو ببر تجربه تو بیشتر کن

تجربه روابط منظورمه

ازدواج خود به خود پیش میاد

نیاز به مهارت ویژه ای نداره

میدونی من دوس دارم الان وارد یه رابطه درست با یه فرد درست بشم اما انگار نیست تمام دوستام که میگفتن ...

چرا عحله داری وارد رابطه بشی ؟ تقویم زندگی هر کسی با اون یکی فرق داره ...

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره