2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا میای تو پربازدید برو بخون

خوندم تاپیکشو نگفت چیزی شما تاپیک زدی فک کردم تاپیک اون ترکیده

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈

اکثر پزبازدیدها دروغن و ریشه توی عقده ای بودن استارتر دارن

چرا ادم باید از خودش بگذره و حتی بعد طلاق هم تو سری خور باشه؟

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
اکثر پزبازدیدها دروغن و ریشه توی عقده ای بودن استارتر دارن چرا ادم باید از خودش بگذره و حتی بعد طلا ...

چقدرر کاربرا براش نوشتن

انگار راست بود که باور کرده بودن و نوشتن براش

خیلی عجیب بود که حرص داد بقیه رو

چقدرر کاربرا براش نوشتن انگار راست بود که باور کرده بودن و نوشتن براش خیلی عجیب بود که حرص داد بقی ...

من خیلی حرص صحبت های اینجا رو میخوردم ولی چندتاشون دروغ بود منم دیگ جدی نمیگیرم...اخه کدوم. زنی از شوهرسابقش ک خیانت کرده کتک میخوره بخاطر بچه هاش؟کدوم زنی بعد از جدایی کلید میده ب شوهرسابقش؟

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
خوندم تاپیکشو نگفت چیزی شما تاپیک زدی فک کردم تاپیک اون ترکیده

اسی تاپیک زده

عزیزم فکر کردم میخوای بخونیش

احتمالا دروغ بود

اول کی بعد طلاق همچنان کلید خونه به شوهرش میده

دو چطور بعد یک سال برادرهایش نمی‌دونن جدا شده

سوم چطوری بعد طلاق کتک میخوره و شکایت نمیکنه مگه میشه 

چهار کدوم زنی بدون شوهرش رفته صیغه کرده و بخاطر قسم‌ شوهر سکوت می‌کنه

پنج کدوم مردی تو‌مجردی پیغمبر هست و بدون دوست دختر و بعد دوتا بچه میره دنبال این کار

و....

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اسی تاپیک زده عزیزم فکر کردم میخوای بخونیش احتمالا دروغ بود اول کی بعد طلاق همچنان کلید خونه به ش ...

همش میگفت یه چیزی هست

من میگم تومور هم اگر مرده داشت

یا مثلا مریض روحی روانی هم باشه

چرا یه زن اینقدر بترسع خیلی عجیبع

همش میگفت یه چیزی هست من میگم تومور هم اگر مرده داشت یا مثلا مریض روحی روانی هم باشه چرا یه زن ای ...

آره بابا تابلو بود من چند صفحه اول خوندم نظر دادم به اسی اومدم بیرون

هیچ زنی زورش به مرد نمیرسه ولی شکایت می‌کنه به داداشش میگه 

کلا چرت بود

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر