یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم هیچ وقت خوابت رو تعبیر نکن چون همون اتفاق واست میوفته
تعبیر خوب بکن
مثلا یه اتفاق خوب واست میوفته
چرا مرگ آخه عزیز من
یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
میگن هر کس بخاد بمیره روزای قبلش یه الهاماتی بهش میشه یا فرشته مرگ رو میبینه بچه هام گناه دارن
قربونت بشم که انقدر فکر بچه هاتی🥺
چیزی نیست عزیزدلم حتما حتما صدقه بده
آیت الکرسی بخون و ۴ قل
و به خودت بگو انشالله خیر باشه
یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
دایی شوهرم که میخاست بمیره دو روز قبلش به همه گفته بوده که من میخام بمیرم و انگار یه چیزایی دیده بود ...
اونم مثل شما همون تعبیر رو کرده
معمولا اگر آشنای مرده باشه و زوری بخواد ببرتت اون میشه گفت مرگه
مامانم میگه احتمالا یه خیری میخواد بهت برسه ولی انگار اولش با نارضایتی پیش میاد