امروز بچم میگفت اگه ماملن نمیداشتیم کی برامون غذا درست میکرد اگه من نباشم داغون میشن، خیلی بهم وابس ...
میفهمم عزیزم حق بهت میدم
انشالله هزار سال بالا سر بچه هات باشی
یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
خدا خیر بده بهتون چ مامان اگاهی داری همدردیت آرومم کرد عزیز
شکرخدا گلم
مامانم چون خواب های تعبیردار خیلی زیاد میبینه
برای همین یک کتاب قطور راجبش خریده بوده دیگه هر چند وقت یکبار یه نگاهی بهش مینداخته بعد اینکه یه خواب رو میدیده
یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون گلم برام دعا کن خابم نمیبره سه روز پشت سر هم رفتم قبرستون شاید این خاب رو دیدم
دعا کردم گلم❤️
خواهش میکنم بگید شما متاپلازی روده ای رو درمان کردید خیلی نگرانم... دعاتون میکنم😭
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
خواهش میکنم بگید شما متاپلازی روده ای داشتید؟؟؟ درمان کردید خیلی نگرانم..توروخدا تجربه تون رو بگید . دعاتون میکنم😭
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞