2777
2789
عنوان

بارداری با مشکل قلبی

1040 بازدید | 5 پست

خانما من سر بارداری اولم از همون اولش فشار خون گرفتم و با فشار 16 بستری شدم تو دوران بارداری هم تنگی نفس و تپش قلب داشتم و هفته های 35 اینا بود که پاهام ورم شدید کرد که دیگه تو هفته 36 ختم بارداری داد دکترم بخاطر اینکه مسمومیت بارداری نگیرم الانم بچم دو سالشه درگیر مشکل قلبمم بعد زایمان تا امروز هم همش تپش قلب و تنگی نفس دارم اکو شدم سه تا دریچه هام تنگی خفیف دارن و قرص مصرف میکنم نگرانم از اینکه اگه دوباره حامله بشم وضعیت قلبم بدتر از این بشه به نظرتون ریسکه دوباره حامله بشم ؟

عزیزم شما باید با متخصص قلب و عروق مشورت کنید 

اینجا فکر نمی‌کنم برای چنین بیماری های ریسک و کاملا تحت نظری خانم ها بتونن نظر بدن

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما باید با متخصص قلب و عروق مشورت کنید  اینجا فکر نمی‌کنم برای چنین بیماری های ریسک و ک ...

آره درسته به دکتر قلب باشه میگه مشکلی پیش نمیاد ولی ترسم از اینه که با حاملگی اول قلبم اینجوری شد و سه ساله درگیرم بار دوم بشم بدتر نشه 

آره درسته به دکتر قلب باشه میگه مشکلی پیش نمیاد ولی ترسم از اینه که با حاملگی اول قلبم اینجوری شد و ...

من خودم پزشک عمومی هستم به خودم اجازه نمیدم به شما هیچ مشاوره و دارویی تجویز کنم 

چ برسه ک اینجا تاپیک زدید سلامتی انسان بسیار باارزش تر 

حتما متخصص مراجعه کنید تست ورزش بدید .اکو بدید 

و تحت مراقبت باشید اگر شرایط تون قابل قبول ک فبها اگر نه باردار نشید .

بارداری هم باید با آرامش باشه نه نگرانی و استرس

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

شما بیا نی نی سایت بفرما من دریک زندگی لاکچری بدون هیچ گونه مشکلی در سلامت کامل عقلی و جسمی میخوام بچه بیارم 

چندین نفر روغن فکر تشریف میارن در تاپیک میفرمایند که بزرگترین اشتباه رو داری انجام میدی 

اونوقت انتظار داری با مطرح کردن مشکل قلبی چه جوابهایی دریافت کنی؟

تشریف ببر متخصص قلب چکاب کامل کن 

تشریف ببر پزشک زنان مشورت بگیر 

اونوقت تصمیم بگیر.