2777
2789
عنوان

قطع قرص اسنترا

771 بازدید | 15 پست

سلام سه ماهه ک قرص اسنترا رو قطع کردم و از اطرافیانم متنفر شدم نمیتونم ب نظافت شخصیم برسم و حالم اصلا خوب نیست از طرفی وقتی ی مدت قرص میخورم حالم بد میشه قفسه سینم میگیره حرفامو تو گلوم خفه میکنم و همش ساکت و الکی مهربون میشم پولم ندارم بدم برم روانپزشک همش فکر خودکشی میزنه به سرم از غر زدن زیاد همسرم‌ کلافه شده و میگه طلاق بگیریم با اینکه خیلی اولا دوسم داشت من چیکار کنم تورو خدا یکی راهنمایی کنه معرم داره منفجر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی میگم میدونم انجام نمیدی ولی من میگم شاید بدرد بقیه بخوره

مدیتیشن و‌یوگا رو تو برنامه زندگیت قرار بده حالت خوب میشه انقد بهت ارامش میده که نیاز به قرصم پیدا نمیکنی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
وسواس فکری داری؟

شدید از همه متنفرم امروز به خودم اومدم دیدم دارم داد میزنم سر مامانمم تو عقد هم هستم دو ساله خانوادم جهیزیه نمیگیرن تو فشار شدیدی این وسطش قرصمو گذاشتم کنار بدتر شده ولی واقعا از قرص بدم میاد دیگه

یه چیزی میگم میدونم انجام نمیدی ولی من میگم شاید بدرد بقیه بخوره مدیتیشن و‌یوگا رو تو برنامه زند ...

از خدامه تا همین چند وقت پیش میرفتم ولی خب چون تو عقدم هیچکس منو گردن نمیگیره هزینه هام معلوم نیست با کیه برای همین نتونستم ادامه بدم پولشو ندارم

پولاتو طلاهاتو‌ جمع کن ب این مردها اعتباری نیست.... برو سرکار پول دربیار 

کاش میتونستم مغزم نمیزاره عین بیمار روانی افتادم‌ گوشه خونه 

به سرم میزنه خودمو بکشم راحت بشم

شدید از همه متنفرم امروز به خودم اومدم دیدم دارم داد میزنم سر مامانمم تو عقد هم هستم دو ساله خانوادم ...

درکت میکنم ولی باید پیش پزشکت بری و داروهاتو بخوری

منم وسواس فکری دارم

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

داغون شدم میخورم ی درد نمیخورم ی درد دیگه 

عزیزم وقتی روانپزشک تجویز کرده برات یعنی لازمه، عوارضم داره ولی چاره ای نیست به نظرم اگه میتونی و پولشو داری همزمان پیش یه روانشناس خوب هم برو خیلی می‌تونه کمکت کنه تو مشکلات