سلام سه ماهه ک قرص اسنترا رو قطع کردم و از اطرافیانم متنفر شدم نمیتونم ب نظافت شخصیم برسم و حالم اصلا خوب نیست از طرفی وقتی ی مدت قرص میخورم حالم بد میشه قفسه سینم میگیره حرفامو تو گلوم خفه میکنم و همش ساکت و الکی مهربون میشم پولم ندارم بدم برم روانپزشک همش فکر خودکشی میزنه به سرم از غر زدن زیاد همسرم کلافه شده و میگه طلاق بگیریم با اینکه خیلی اولا دوسم داشت من چیکار کنم تورو خدا یکی راهنمایی کنه معرم داره منفجر میشه
یه چیزی میگم میدونم انجام نمیدی ولی من میگم شاید بدرد بقیه بخوره
مدیتیشن ویوگا رو تو برنامه زندگیت قرار بده حالت خوب میشه انقد بهت ارامش میده که نیاز به قرصم پیدا نمیکنی
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
شدید از همه متنفرم امروز به خودم اومدم دیدم دارم داد میزنم سر مامانمم تو عقد هم هستم دو ساله خانوادم جهیزیه نمیگیرن تو فشار شدیدی این وسطش قرصمو گذاشتم کنار بدتر شده ولی واقعا از قرص بدم میاد دیگه
عزیزم وقتی روانپزشک تجویز کرده برات یعنی لازمه، عوارضم داره ولی چاره ای نیست به نظرم اگه میتونی و پولشو داری همزمان پیش یه روانشناس خوب هم برو خیلی میتونه کمکت کنه تو مشکلات