2777
2789

اگ ی خونواده دارین ک برا آرزوهاتون حامی مالی و عاطفی تونه حالا چ می خواد خواهر باشه چ برادر چه همسر چ فرزند چ پدر یا مادر چه وووو

يا حتي کسی باشه ک بهتون بگه بهت باور دارم..... 

کافیه یکیشون حامی تون باشه 

کافیه یا حامی مالی باشه یا عاطفی 

کافیه بهت بگه تو می تونی........ 

یعنی فرصتی داری برا رسیدن ب خیلی از موفقیتا

بخدا قدر بدونین....... 

چون حمایت خودش ی فرصته 

من ک مادرم تحقیرم می کنه 

پدرم اعتماد به نفسم ازم می گیره 

خواهرام برام پوزخند می زنن 

برادرم ک انگار ن انگار خواهری داره...... 

آره آدم خودش یابد بخواد خودش باید تلاش کنه ولی باور کنین حامی داشتنم ی فرصتیه برا رسیدن ی خیلی آرزوها 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

منم خانوادم حامی نیستن اصلا مادرم خبر نداره من دارم چی میکشم 

خودمم تنهایی هر چی تلاش میکنم نمیشه 

من که هر کیو دیدم که برا مادرش مهم بوده و مادرش پشتیبانش بوده تو زندگی موفق بوده 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی حواسته ها و داشتنا رو بد نوشتی

عزیزم منظورتون نفهمیدم 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

کاش تحقیرم میکردن میگفتن نمیتونی منو به زور بیرون کردن از مدرسه ده هشتادیم مال دهه شصتم نیستم بگم عادیه دبستان خواندم به زور منو بیرون کردن

و فوق العاده استعداد دارم و هنر و حافظم خیلی عالیه ولی حیف صد حیف و افسوس 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
منم خانوادم حامی نیستن اصلا مادرم خبر نداره من دارم چی میکشم  خودمم تنهایی هر چی تلاش میکنم نم ...

موافقم و واقعا آدم حس تنهایی بهش دست میده ، من حتی نامزدم ولم کرد هیچکی براش مهم نبود حتی نمک رو زخمم پاشیدن 

کاش تحقیرم میکردن میگفتن نمیتونی منو به زور بیرون کردن از مدرسه ده هشتادیم مال دهه شصتم نیستم بگم عا ...

عزیزم 💔🥀

دیروز که سر کار بودم نامزدم  ناهار درست کرده بود آورد برام بیچاره با با این که پاش هنوز خوب نشد ...

ان شاء الله همیشه باهم خوشبخت باشید و خدا پشت و پناه زندگی تون باشه....... .

ب نظرم خیلی خوبه ک زنو شوهر حامی و قدردان هم باشن