2777
2789
عنوان

چرا ی عده میگن همسردومشون بدتراز اولشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 85 پست
یکی از اقوام جاریم جاریم دیشب بهم گفت تازه عکس بچه رو فرستاد😳چهارماهش بود خیلی کوچولو بود شوهره گفت ...

وای خداااااااااا دخترم عشقمه😔😔😭😭😭😭الهی خدا بهش هرگز پسر ندهه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه بگو علت طلاقت رو دوست گلم 

همسرم اخلاقش خوب بود خیلی دوسم‌داشت اما‌تو سایتهای شرط بندی بود خونشو فروخت خودکشیم کرد..

خب کلی فرصت دادم تعهد گرفتم بازم تکرار شد حدود دوماه نرف

دوباره ی روز توهم زد کلی بحث و اینا ک چیشده ب‌دروغ هزارتا چیز گف تا فهمیدم قبلن اعتیاد داشته و کمپ بوده 

و دوباره بعد هشت سال مصرف‌کزده و توهم زده

و  داروهایی‌میخورده برای افسردگی و بیشفعالی ک باز من نمیدونستم 

و حتی از دوسال قبل تو سایتا بوده 

خب بازم گذشت بک ماه بعد دوباره پول‌دادم‌بهش‌فهمیدم‌باز‌تو سایت کذاشته و کلا بهم ریختم و گفتم جدایی 

هرکشاوری میرفتم میگف حداشو همش باید تو زندگی بترسیو 

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
همسرم اخلاقش خوب بود خیلی دوسم‌داشت اما‌تو سایتهای شرط بندی بود خونشو فروخت خودکشیم کرد.. خب کلی فر ...

اخیش راحت  شدی ها دیگه هم بهش اعتماد نکن انشاالله خدا یه مرد همه چیز تمام سر راهتون قراربده 🌷

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

همسرم اخلاقش خوب بود خیلی دوسم‌داشت اما‌تو سایتهای شرط بندی بود خونشو فروخت خودکشیم کرد.. خب کلی فر ...

دیگ مشاورا گفتن این‌مرد زندگی نمیشه و اینقد هیچکی امید نداد هرچی التماس کرد منم ترسیدم برم بعد عروسی جدا شم

این اشغالا لیاقت بچه دار شدن ندارن 💔

💔💔💔حالا ما یه فامیل داریم داره پر پر میزنن واسه دختر پنج تا بچه اورده همه پسر الان سر پیری حامله شده باز هم پسره🤦

💔💔💔حالا ما یه فامیل داریم داره پر پر میزنن واسه دختر پنج تا بچه اورده همه پسر الان سر پیری حامله ...

☹️ و منی که هنوز جنسیت بچمو نمیدونم دارم میمیرم از کنجکاوی هنوز هییچی نخریدم شوهرم میگه صبر کن جنسیتش مشخص بشه برو سیسمونی بخر مامانم میگه از الان شروع کنیم

زندگی کوتاهه 

اخیش راحت  شدی ها دیگه هم بهش اعتماد نکن انشاالله خدا یه مرد همه چیز تمام سر راهتون قراربده 🌷

واقعا ینی پشیمون نمیشم بنظر تو؟؟

همش میگم بعدها یکی بدتر سرراهم قرار نگیره بگم اون حداقل اخلاق داش

دیونه شدم

☹️ و منی که هنوز جنسیت بچمو نمیدونم دارم میمیرم از کنجکاوی هنوز هییچی نخریدم شوهرم میگه صبر کن جنسیت ...

بزار جنسیتش معلوم شه بعد قشنگ از روی جنسیت بخر

همچین ادمی ب درد زندگی نمیخوره کل زندگیتو به بادمیده

خودم ی دلم میگ بدرد نمیخوره..باز یاد مهربونیاشو اخلاقش میوفتم میگم اخرین فرصتو میدادم

اما خب این مشکل شاید شش ماه نمیرف گفتم بعدا تو جاهایی ک فشار مالی داشتیم نزنه ب سرش بره و ...