2777
2789
عنوان

چرا ی عده میگن همسردومشون بدتراز اولشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 85 پست

عزیزم آخه خیلیا همینجا کلا یکی دوبار مرده رد دیدن زنش شدن!! بعد عقد تازه فهمیدن دست بزن داره

یک سال و 6 ماه کم دیدم

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شوهرت بیشتر به مشاور نیاز داره تا خودت

من از لحاظ روحی خلی حالم بده

یهو تو زندگی افنادم با این‌ماجرا ها و از اول عقد مشکل

فک کن دووروز بعد عقد خودکشی

دوهفته بعدش فهمیدم هفتصد میلیبون بدهی

کلی‌دنیال اینکه ترک کنه

دیگ داشت‌باورم میشد ترک‌کرده و رفتیم دنبال جهاز ایندفه‌توهم‌و‌ماحرای اعتیادشو فهمیدم و‌بازم‌بازی‌

کلا قاطی‌کردم

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
عزیزم آخه خیلیا همینجا کلا یکی دوبار مرده رد دیدن زنش شدن!! بعد عقد تازه فهمیدن دست بزن داره یک ...

نمیدونم والا 

ی چیزایی میفهمم کلا ترس وجودمو گرفته 

میترسم باز‌تصمیم‌اشتباه‌بگیرم و با‌وجود مخالفتا‌برگردم‌‌روزندگی‌قبلی😤

منم ٩ ساله جدا شدم

تو اين مدت خاستگار داشتم چندتا ولى

منى كه يه ازدواج و تجربه داشتم 

ريز بين ترم  يه حرف بشنوم يا اخلاق ببينم ته داستانُ ميتونم حدس بزنم 

خانومهايي كه تجربه زندگى داشتن كامل حرفمو درك ميكنن

نسبت به يه خانوم كه ازدواجِ اولشه  و خامِ  و فكر  ميكنه همه مشكلات با صبر خوبى كردن حل ميشه .ما ديد واقع بينانه ترى داريم 

حالا بعضيا كه ميگن ازدواج دوم بدتره. و با وجود يك تجربه ياز انتخاب بد ميكنن

از چند حالت خارج نيست

١- تنهايي بعد از ازدواج اول فشار اورده يا حرفهاى اطرافيان بهشون فشار اورده و فقط ميخوان ازدواج كنن و برن ( و چون هدف فقط ازدواجه معيارى سنجيده نميشه ) 

٢- يا حالت دوم  ادمهاى بسياز ساده ان هستن و نميتونن بد و خوب و درك كنن و همش گير ادمهاى عوضى تر از عوضى ميوفتن

اره من ک خودمم با همسر قبلیم همه تعریف میدادن مشاورم میگف حداقل نه ماه رفت‌و‌امد کن برا ازدواج بعدی ...

تنها به تعریف نیست که اخلاق ادم ها بعد از ازدواج تغییر میکنه مثل دوران مجردی نیست دلایل متعددی میتونه داشته باشه

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
منم ٩ ساله جدا شدم تو اين مدت خاستگار داشتم چندتا ولى منى كه يه ازدواج و تجربه داشتم    ...

اره متوجه ام منم حس میکنم کوچکترین چیزی ببینم نتونم ادامه بدم و ب قولت ریزبین تر میشیم...

خداروشکر منم تو عقدم جدا میشم میشه علت جدای قبلیتو بگی؟؟ و چطور با همسر فعلیت اشنا شدی؟؟

تو عقد اصلا جدایی به حساب نمیاد اگر الان تصمیم گرفتی به طلاق بری زیر یه سقف بدترم میشه ولش کن الان من با دوتا بچه اسیرم هرکاری میکنم میگم بچه هام که مقصر نیستن من باعث شدم به این دنیا بیان چشمم کور تحمل میکنم تا بچه هام عذاب نکشن 

اما کاش!شهامت اینو داشتم تو عروسی بهم بزنم 

تو عقد اصلا جدایی به حساب نمیاد اگر الان تصمیم گرفتی به طلاق بری زیر یه سقف بدترم میشه ولش کن الان م ...

اره بچه ک کلا عوض میکنه خیلی چیزارو..

اما برای منی ک ی دختر احساسیمو شریک زندگیمو پیدا کرده بودمو خوشحال و سعی میکردم ی مشکلاییو حل کنم ک جدا نشم  خیلی سخت و تلخه 

خیلیییی