baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 عنوان چرا ی عده میگن همسردومشون بدتراز اولشونه 1376 بازدید | 85 پست چرا زندگی اینطور شده؟؟اینقدر مردا بد شدن؟؟؟من تازه جدا شدم اینچیزا میخونم وحشتمیکنماززندگی...چطور میشه ادما روتو شش ماه یا ی سال نشناخت؟؟؟جوری شده میگم سختیای زندگیو قبلیو هرطور شده ب جون بخرموبگردمکاش عصن اینجا نیام وگ ن افسردگیم بدتر میشه😢 من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇 1402/12/06 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahla114 عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1474 اصلا به این چیزا فکر نکن، ایشالاه یه ادم متشخص و مورد خوب برایت پیدا میشه
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18642 اصلا تاپیکای اینجا رو باور نکن بیشتریاشون تخیلیه درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
مامان_آینده1398 عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 610 اصلا تاپیکای اینجا رو باور نکن بیشتریاشون تخیلیه عه تو😳😃 وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5751 برمنکه فعلا خداروشکر عالیه🥰من توعقد جداشدم الانم عقدم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
فاطیمابهار عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 4225 خب وقتی یک نفر قابلیت اینو داشته که زندگیشو خراب کنه برای بار دوم ک مستعد ترهازدواج دوم نیاز ب مشاوره مشورت و اشنایی بیشتر دازه
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 اصلا تاپیکای اینجا رو باور نکن بیشتریاشون تخیلیه اره یا میگن اینقد تحقیق کردیم همه چی خوب یهو عوض شد عصن ترس همه وجودمو گرفته من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 برمنکه فعلا خداروشکر عالیه🥰من توعقد جداشدم الانم عقدم خداروشکر منم تو عقدم جدا میشممیشه علت جدای قبلیتو بگی؟؟و چطور با همسر فعلیت اشنا شدی؟؟ من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 خب وقتی یک نفر قابلیت اینو داشته که زندگیشو خراب کنه برای بار دوم ک مستعد تره ازدواج دوم نیاز ب مشا ... ینی میگی خود شخص خرابکرده؟؟؟شاید طرفمقابل خیلی اشتباها کرده ومجبور شده دختر طلاق بگیره و تقصیری نداشته من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5751 اره یا میگن اینقد تحقیق کردیم همه چی خوب یهو عوض شد عصن ترس همه وجودمو گرفته ب تحقیق فقط اعتمادنکن چون اکثرا دروغ میگن😞سرخودم اومده اما رفت وامد زیاد کنید برای شناخت اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
آنهaدختریhدرمزرعه عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 18847 اصلا تاپیکای اینجا رو باور نکن بیشتریاشون تخیلیه سلام😃😃 زندگی کوتاهه
baranpaeezii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1224 ب تحقیق فقط اعتمادنکن چون اکثرا دروغ میگن😞سرخودم اومده اما رفت وامد زیاد کنید برای شناخت اره من ک خودمم با همسر قبلیم همه تعریف میدادنمشاورم میگف حداقل نه ماه رفتوامد کن برا ازدواج بعدی چون میگفتم خیلی میترسم از همه چیاما بعضیا میگن بازم نشناختیمنمیدونم والا من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18642 اره یا میگن اینقد تحقیق کردیم همه چی خوب یهو عوض شد عصن ترس همه وجودمو گرفته هفتاد درصد نوجوانن برای پر بازدیدی میان خودت رو درگیر اینجا نکن اصلا درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
monamohamadi عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5751 خداروشکر منم تو عقدم جدا میشم میشه علت جدای قبلیتو بگی؟؟ و چطور با همسر فعلیت اشنا شدی؟؟ دهن بین دست بزن خسیس دروغگو خانوادگین خسیس و دروغگو بودن دوبه هم زن دخالت زیاد هی انقدر اخلاق بدشون زیاد بود ک نگم خدالعنتشون کنه انشالله زندگیمو جهنم کرده بودن شدم ی ادم استرسی و ترسو و عصبیسنتی بودازدواج اولمباهمسرم دوست بودم بعد چندسال اومد خاستگاری البته چون شرایطشو نداشتم صبرکرد چندسال اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18642 سلام😃😃 سللللللللام خوبی کجایی دختر🤗 درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴