2777
2789

تو سن ۲۶ سالگی دیره برای رفتن به حوزه ؟ 

اینکه میگن چند تا سطح داره یعنی چی؟ یه توضیح بدید ..

همزمان میشه یه رشته دیگه رو تو دانشگاه خوند و حوزه رو هم شروع کرد ؟ سخت میشه به نظرتون ؟ 

حوزه هم مثل دانشگاه ترمی هست و آخر هر ترم امتحانه ؟ 

ممنون میشم به همه سوال هام جواب بدید 🙏🙏

من عربیم خوبه و به دینی و فلسفه هم علاقه دارم فقط میخوام بدونم تو این سن دیر نیست ؟

و همزمان با رشته دانشگاه میشه در کنارش حوزه رو هم خوند ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همزمان هم میتونی تو دانشگاه درس بخونی

۳ سطحه و سطح ۴ ک بحث خارج بش میگن مال اجتهاد وایناس..برا خانم دیر نیس عالیه برو خیلی خوبه..

ترمی نیس مثل مدرسه اس هروز میری 

سلام‌عریزم 

سطح۲(۵ساله) معادل لیسانس 

سطح ۳(۳ساله)فوق لیسانسه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

سلام فکر نکنم دیر باشه

میشه همزمان خوند ولی خب سختیای خودشو داره هم هردو طرف درسای سنگین داره هم امتحانای سنگین بستگی به خودت داره

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

۲۶اصلا دیرنیس اتفاقا وقتشه 

من خانم۴۰ساله هم دیدم که ورودی جدید حوزن 

بعدم چون مستقیم سرباز امام زمان حساب میشن( سربازآقام که سن و سال نمیشناسه)

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
همون حوزه رو بخون لیسانس معادل سازی کن بعد برو آزمون آموزش پرورش معلم شو  نمیخاد بری دانشگاه و ...

نه الان دانشجوام ترم ۵

دلم میخواد در کنارش حوزه رو شروع کنم 

سخت میشه همزمان ؟

گفتید کدوم به درد نمیخوره ؟

حوزه تقریبا مثل مدرسه هست

یعنی سطح۲ که پنج ساله تموم میشه، بهش میگن سطح۲ پنج تا پایه داره . 

پایه اول ۲تا ترم داره عین مدرسه یا دانشگاه،یعنی دی ماه و خرداد امتحاناته 

برای اینکه هم بتونی حوزه بخونی هم دانشگاه، میتونی واحداشو کمتر برداری که به هردوش برسی 

من کسایی رو دیدم که هم معلم بود هم حوزوی 

یا دانشجوی پزشکی+ حوزوی بود اینا خیلی خوبن

ببخشید خندم گرفت 

راحت باش 

فضا یجوریه که نه فضای سنگین دانشگاه داره نه چشم و هم چشمی 

کلا جدای تصوراته 

به حسب سن هم کلاسارو جدامیکنن،مثلا من۲۰ساله رو با خانم۴۰ساله یجانمیذارن 

بله همزمان هم میتونی تو دانشگاه درس بخونی ۳ سطحه و سطح ۴ ک بحث خارج بش میگن مال اجتهاد وایناس..برا ...

شما حوزه درس خوندید؟ 

الان من کدوم سطحش رو باید برم ؟ سطح هاش چه فرقی باهم داره؟ 

یعنی مثل مدرسه از شنبه تا چهار شنبه است ؟

خیلی دوست دارم برم اما فکر میکنم از پسش بر نمیام چون دانشگاه هم دارم 

ساعت کلاساش چطوره  اونم مثل مدرسه ؟

ببخشید سوالام زیاد شد🙏

بله همزمان هم میتونی تو دانشگاه درس بخونی ۳ سطحه و سطح ۴ ک بحث خارج بش میگن مال اجتهاد وایناس..برا ...

نه هرروز نیس بستگی به واحدایی ک برمیداره داره 

یکی بیشتر برمیداره هرروز صب تا ظهر حوزس

یکیم کمتر