2777
2789
عنوان

شوهری که به فکر پس انداز نیس اصلا

1086 بازدید | 28 پست

سلام خانوما خسته نباشید

ما مستاجر هستیم و ماشین هم نداریم 😑سال آینده به کمک پدرم قراره یه وام نسبتا خوبی بگیریم و بریم یه جایی رهن کامل کنیم

یه وام کوچیکی هم قراره خودمون بگیریم

وضع مالیمون یکم از الان بهتر میشه

به شوهرم میگم بیا یک موتور بخر حداقل رفت و آمدت ب سر کار راحت بشه میگه از موتور میترسم

شوهرم میگه بعد از اسباب کشی بیا بریم مسافرت

اون مسافرتی هم ک در نظر داره حداقل بیست میلیون خرجمونه

این مسافرت برای ما یعنی خرج الکی

میگه روحیم خرابه و چیکار و فلان همش سرکارم

بعد از عمری بریم سفر خوب خرج کنیم

ولی من اصلا دلم نمیخاد میگم همون پول مسافرت طلا بخرم پس انداز بشه

بنظرتون حق با کدوممونه؟ چجوری منصرفش کنم از مسافرت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونم اگر خیلی کار میکنه بالاخره نیاز به مسافرت داره مسافرتم یه پس اندازه برای روحیتون بالاخره و ...

شرایط اوکی هست 

از بس اهل ولخرجی نبودم الان زورم میاد برا یه مسافرت بیست میلیون خرج کنیم

وای اسی کاش شوهر بنده یکم از شوهرتون یاد میگرفت با اینکه خونه داریم ماشین داریم ولی مسافرت نرفتیم خسیس بازی در میاره 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

شوهر منم به فکر پس انداز نیست .الان یه مقدار دستش پوله هرچی میگم بریم تبدیل کنیم به طلا به خرجش نمیره.میگه نقد نگه میدارم تا پیش خونه.(برج۶).منکه میدونم اون پول تا برج شیش نمیمونه و خرج میشه .اما نمیدونم چطور قانعش کنم.

شوهر منم به فکر پس انداز نیست .الان یه مقدار دستش پوله هرچی میگم بریم تبدیل کنیم به طلا به خرجش نمیر ...

وای چقد هم دلیم ...هرچی من دنبال پیشرفت و پس اندازم ...شوهرم فقط واخرجی ...بازم اگه خونه از خودمون داشتیم دلم نمیسوخت

شرایط اوکی هست  از بس اهل ولخرجی نبودم الان زورم میاد برا یه مسافرت بیست میلیون خرج کنیم

خب اشتباه میکنی برو مسافرت وقتی دارید

بنظر من فقط دید شماست که مسائلو تغییر میده گاهی

حالا باز به طلاییم بخری بد نیستا ولی مسافرتم خوبه.

وای چقد هم دلیم ...هرچی من دنبال پیشرفت و پس اندازم ...شوهرم فقط واخرجی ...بازم اگه خونه از خودمون د ...

والا از اول ازدواج گفتم پول دستمون اومد خرد خرد طلا پس انداز کنیم گفت باشه.دریغ از یه گرم طلا .همش خوشش میاد پول نقد تو کارتش باشه .بعد اون پول ارزششو از دست میده میشه یه قرون.

اینقدر دلم میسوزه چونکه هم زحمت میکشه هم به جای نمیرسیم با این مدل کاراش.بدبختی اینه سرش به سنگ میخوره ولی بازم اشتباه شو انجام میده.

حالا دوستم خرد خرد طلا میخره شوهرش ماشین شونو از پراید به ماشین خوب تغییر دادن .حالا ما یه موتور قراضه هم نداریم.

دلم از این حرکات شوهرم خون ه.😭😭😭

والا از اول ازدواج گفتم پول دستمون اومد خرد خرد طلا پس انداز کنیم گفت باشه.دریغ از یه گرم طلا .همش خ ...

وای خدا ...منم خیلی حرص میخورم ماشین نداریم ...ب ماشین هم علاقه نداره میگه ماشین باید اندازه یک بچه خرجش کنی ...همش فکر میکنم داریم زمان رو از دست میدیم همه پیشرفت میکننن ما در جا میزنیم 

شما بچه داری؟

وای خدا ...منم خیلی حرص میخورم ماشین نداریم ...ب ماشین هم علاقه نداره میگه ماشین باید اندازه یک بچه ...

حامله ام و تا عید بچه مون دنیا میاد.از الان به فکر آینده پسرم م با این پدر بیخیال.شعارشم اینه که تو حال باید زندگی کنی.اخه اگه فردا یه قرون نداشته باشیم کی می‌خواد دستمون و بگیره؟؟؟