2777
2789
عنوان

شوهری که به فکر پس انداز نیس اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 28 پست
وای چقد هم دلیم ...هرچی من دنبال پیشرفت و پس اندازم ...شوهرم فقط واخرجی ...بازم اگه خونه از خودمون د ...

عزیزم مسافرت تو سن جوونی اصلا ولخرجی نیست، بخشی از زندگی هست. همیشه سعی کن تعادل تو زندگی داشته باشی. ایشون الان نیاز روحی به مسافرت داره، پس باهاش همراهی کن. 

مسافرت برو ولی کمتر خرج کنید،مثلا کیش نرید ،برید مشهد😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا ...منم خیلی حرص میخورم ماشین نداریم ...ب ماشین هم علاقه نداره میگه ماشین باید اندازه یک بچه ...

عزیرم مشکلت همینجاست همه پیشرفت کنن یا هرکاری مگ تو هم باید بکنی واقعا ماشین لازمته اگ ۲نفرید بنظرم لازم نیست با ماشین بیرونم کارت راه میفته انقدر حرص مال دنیا رو نخوربخاطر خودت میگم فکر جوونیت باش اون عمره ک ارزش داره وگرنه پول برای خرج کردنه

به نظر من سفرتو برو 20 تومنم خرج کن. اون بیست تومنم طلا بخری تازه اجرت هم ندی فقط 5 تا 7 درصد سود بدی، در آینده خیلی سود کنی 30 تومن میشه 25 

با 25 تومنم توی این دوره زمونه دردی دوا نمیشه، به نظر من برو سفر 20 تومنم خرج کن لذتشو ببر، کمترم خرج نکن چون کمتر خرج کتی بهت خوش نمیگذره فقط یه مبلغ ناچیزی برات مونده

بنظرم نه حرف شما نه حرف همسر 

یه مسافرت با هزینه ده میلیون برید ده میلیونم طلا بخرید😁😁

بالاخره مسافرت هم جزو واجباته نباید حذف بشه 

منو همسرم هر موقع که پولی هم دستمون نیست با کمترین هزینه به تفریح و مسافرتمون میرسیم...

نمیشه همش خشک خشک زندگی کرد که

دوره زمونه برعکس شده ما زنها قانع شدیم و مردان ولخرج .من امروز فکر میکردم من و شوهرم خیلی متفاوتیم .بخدا هرچی داره از قناعت های منه وگرنه آه در بساط نداشت تاحالا

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
عزیرم مشکلت همینجاست همه پیشرفت کنن یا هرکاری مگ تو هم باید بکنی واقعا ماشین لازمته اگ ۲نفرید بنظرم ...

با نظرتون کاملا مخالفم آدم باید اندازه خودش داشته باشه تا خار لنگ دست کسی نشه

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀

عزیزم آفرین به شما چقد آینده نگر هستی🌺😘

متاسفانه شوهرت اصلا منطقی نیست....

شما برای خودت پس انداز مخفی داشته ❤️

خرد خرد طلای ریز بگیر و جمع کن حتما .....

همسرتون خیلی بی‌خیاله و بفکر آینده شما نیست.

با نظرتون کاملا مخالفم آدم باید اندازه خودش داشته باشه تا خار لنگ دست کسی نشه

ن منظورم این بود انقدر سفت وسخت خوب نیست اسی از هر نظر میخاد از جنبه پس انداز نگامیکنه مثلا ی مسافرتم بخاد بره فکر اینه پس انداز کنه 

من ۹ساله خونه دارم روهم رفته ۱۲ساله متاهلم و تجربه بهم ثابت کرده خانوما باید ب فکر اول روحیه خودشون تا پول و بقیه چیزا

شوهر منم همینه بخدا هر روز دعوا داریم سر ولخرجیاش 

من اوایل خیلی برام مهم نبود اما الان که حامله ام و پای زندگی یه بچه درمیونه که ما باید آینده شو تامین کنیم همش فکرم درگیره که این اخلاقشو درست کنه و آینده نگر بشه.