2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا😂شما که تاپیک و میخونی لطف کن کامنت هاشم یه نگا بنداز😂اصولا آدمِ دل دادن نیستم..حداقل الان ...

کامنتاشم خوندم ولی گفتم شاید روت نشده ب اونا بگی ب من بگی😂😆 

آره آره هنوز زوده یه چهار پنج سال دیگه عروست میکنیم 😁😍

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
 کامنتاشم خوندم ولی گفتم شاید روت نشده ب اونا بگی ب من بگی😂😆  آره آره هنوز زوده یه چه ...

عزیزدلم❤️ تو که محرمِ دلمی خواهری❤️خبری شه اول تو گوش شما میپیچه😂❤️.. شااید🤷‍♀️😂

عزیزدلم❤️ تو که محرمِ دلمی خواهری❤️خبری شه اول تو گوش شما میپیچه😂❤️.. شااید🤷‍♀️😂

قربون توووو عروس خانومِ آینده خودم😁😁😍😍😍😍❤️❤️❤️

عه خدانکنه خانم دکتر🥴😍😂

آییی اسما فکر کن موقع خطبه عقدت بهت بگه عاقد خانوم دکتر فاطمه آیا بنده وکیلم یا نه🥺

عروس داماد هایی که دکترن همیشه اینو دیدم میگن عاقدا قبل اسم شون🥺😍

آییی اسما فکر کن موقع خطبه عقدت بهت بگه عاقد خانوم دکتر فاطمه آیا بنده وکیلم یا نه🥺 عروس داماد های ...

اوووه😂چه رویایی.. تا کجاها رفتی خانم دکتر 😂😍

انشالله روزی خودت با همون شرایط و ایده آل های ذهنیت 💚🙌

اوووه😂چه رویایی.. تا کجاها رفتی خانم دکتر 😂😍 انشالله روزی خودت با همون شرایط و ایده آل های ذهنیت ...

یس پس چی فکر کردی😎😎

فدای تووووو 😂❤️❤️❤️🫂🫂🫂🫂

عی بابا😂تو نگفته ام حرفات قشنگ و به دل میشینه🌱✨ مراقب خوبیات باش دوست من🌱🧡

😍😍😍❤️❤️❤️🥺🥺🥺چشم تو هم مواظب قلب مهربون اسما باش❤️❤️❤️