پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 عنوان چشم درد شدید گرفتم از بینیم خونه لخته اومد ینی چم شده🥺🥺 232 بازدید | 19 پست از دیشب چشمم بشدت درد میکنه در حد چند ساعت اروم میشه باز درد میاد دیشب با درد شدید چشمم خوابیدم ببخشید صب بینیم رو ک تمیز کردم خونی بود ولی کم باز از ظهر شرو شد شدید به زور خوابیدم الان بینیم رو تمیز کردم مویرگ خونی بود ترسیدم ینی چم شده🥺🥺 امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺 1402/12/06 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاک_قرمز۷۳ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 8216 ویروس جدید اینمدلیه حتما برو دکتریا به گوش میزنه یا چشم فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 سینوزیت نداری؟ نه ولی میگرن دارم امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
sky_101 عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 9515 ورا بعضیا تا خدابیامرز نشن دکتر نمیرین؟مامان من دور از جونش نمیره دکتر همش
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 عزیزم پیش شما دکتر وجود نداره!؟؟؟ خب برووو دکتر دختر بس هر روز یجام درد گرفته رفتم دکتر خسته شدم والا امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 ویروس جدید اینمدلیه حتما برو دکتر یا به گوش میزنه یا چشم 🥺🥺 امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 45693 اگه دستكاري كردي خوني بوده نظري ندارمجز اينكه دست نزنولي اگه خون دماغ شده ممكنه فشار خونت بالا باشه
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 ورا بعضیا تا خدابیامرز نشن دکتر نمیرین؟ مامان من دور از جونش نمیره دکتر همش والا من هر روز دکترم خسته شدم دیگه تو ده روز گذشته سه بار رفتم دکتر یبار برا کمرم یبار معدم یبار سرگیجه امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 اگه دستكاري كردي خوني بوده نظري ندارم جز اينكه دست نزن ولي اگه خون دماغ شده ممكنه فشار خونت بالا ب ... نه اصلا دست نزدم 😢 امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
کرانچی0 عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 2438 بس هر روز یجام درد گرفته رفتم دکتر خسته شدم والا عصبی هستی ؟
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 عصبی هستی ؟ خب گاهی ادم عصبی میشه ولی همیشه نه تو این چند روزه نه امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
کرانچی0 عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 2438 خب گاهی ادم عصبی میشه ولی همیشه نه تو این چند روزه نه ببین تغذیه خیلی مهمه .. و اینکه ویتامین و اهن مصرف کنی .. اینا اگه کم باشه همش مریضی یا روحت داغونه .. سعی کن خداقل قرص های تقویتی بخوری ..
پنج_بار_تعلیق_شده مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 3215 ببین تغذیه خیلی مهمه .. و اینکه ویتامین و اهن مصرف کنی .. اینا اگه کم باشه همش مریضی یا روحت داغونه ... ممنون عزیزم امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺