2777
2789

از دیشب چشمم بشدت درد میکنه در حد چند ساعت اروم میشه باز درد میاد دیشب با درد شدید چشمم خوابیدم ببخشید صب بینیم رو ک تمیز کردم خونی بود ولی کم 

باز از ظهر شرو شد شدید به زور خوابیدم الان بینیم رو تمیز کردم مویرگ خونی بود ترسیدم ینی چم شده🥺🥺

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

ویروس جدید اینمدلیه 

حتما برو دکتر

یا به گوش میزنه یا چشم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پیش شما دکتر وجود نداره!؟؟؟ خب برووو دکتر دختر

بس هر روز یجام درد گرفته رفتم دکتر خسته شدم والا

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
ویروس جدید اینمدلیه  حتما برو دکتر یا به گوش میزنه یا چشم

🥺🥺

ورا بعضیا تا خدابیامرز نشن دکتر نمیرین؟ مامان من دور از جونش نمیره دکتر همش

والا من هر روز دکترم خسته شدم دیگه 

تو ده روز گذشته سه بار رفتم دکتر یبار برا کمرم یبار معدم 

یبار سرگیجه 

اگه دستكاري كردي خوني بوده نظري ندارم جز اينكه دست نزن ولي اگه خون دماغ شده ممكنه فشار خونت بالا ب ...

نه اصلا دست نزدم 

😢

عصبی هستی ؟

خب گاهی ادم عصبی میشه ولی همیشه نه 

تو این چند روزه نه

خب گاهی ادم عصبی میشه ولی همیشه نه  تو این چند روزه نه

ببین تغذیه خیلی مهمه .. و اینکه ویتامین و اهن مصرف کنی .. اینا اگه کم باشه همش مریضی یا روحت داغونه .. سعی کن خداقل قرص های تقویتی بخوری .. 

ببین تغذیه خیلی مهمه .. و اینکه ویتامین و اهن مصرف کنی .. اینا اگه کم باشه همش مریضی یا روحت داغونه ...

ممنون عزیزم