2777
2789

یه سوال خیلی مهم ذهنم رو درگیر کرده کلا فکرش زندگی ام رو مختل کرده دنبال کسی میگردم که برای سوالم جوابی داشته باشه سوالم مذهبی نیست عرفانیه و مربوط به شرایط زندگی و حالات خودمه

به خاطر همین نمیتونم از روحانی که به شبهات جواب می ه بپرسم یه آدم عارف پاسخگو میگردم اکثرا با خانوم ها دیدار نمیکنن

همچنین یه فردی رو میشناسید که بتونه ترس شدیدی که در بچگی ایجاد شده رو حل بکنه روانشناس اینا نمیخوام جواب نداده 

اینجا همه عارفند 

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم راستش باز سرچ کنید اگر مسجدی میرن

باشه ممنونم ولی خیلی از عرفا سایت دارند ولی پاسخگو نیستندمسجدم که میزی از نزدیک ببینی از بس مردا دوره شون کردن آدم نمیتونه بره جلو وقتی هم یه سوالی میپرسی هزار نفر زل میزنن به آدم اصلا نمیشه سوال خصوصی پرسید

نه اگر خیلی وسواس دارید فک نکنم ب جوابی برسید.باز هر طور صلاحه

نه وسواسی ندارم میخواستم بدونم اگر از شاگرداشون هستید شماره شون رو دارید؟ من به خودشون پیام بدم که مطمئن باشم که خود استاد جواب میدن