2777
2789
عنوان

ناراحتم یکم دلداریم میشه بدین؟

239 بازدید | 21 پست

کسی که از بچگی دوسش داشتم همسایه مونه خونشون فروختن دارن میرن کم کم از وقتی که اینو فهمیدم قلبم آشوبه آشوب نمی تونم اصلا باهاش کنار بیام! اصلا! چیکار کنم؟ 

واقعا کاری نمیتونی بکنی .  پس آروم باش سرت به کاری گرم کن

همینکارو میکنم! ولی باز یادم میاد گریم می گیره! کسی که از بچگی باهاش بزرگ شدم دیگه نمی بینمش هیچ وقت برام سخته! خیلی سخت! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو حس میکنم اگه نگی شاید بعدا خیلی حسرتشو بخوری شایدم فراموشت بشه

بهش گفتم قبلن! 5 ساله قبل دختر دایم گفت! ولی باز هنوز دوسش دارم! نمی تونم با نبودش کنار بیام برام خیلی سخته که قبول کنم دیگه قرار نیس هیچ وقت ببینمش! 

بهش گفتم قبلن! 5 ساله قبل دختر دایم گفت! ولی باز هنوز دوسش دارم! نمی تونم با نبودش کنار بیام برام خی ...

اگه جوابه رد داده که هیچی درسته سخته ولی خودت انتخاب میکنی که بخوای فراموشش کنی یا نه اونکه واسش مهم نیست این تویی که زندگیت درگیرش میشه و تهش به چوخ میری 

خب بهش بگو .. دیگه اگه نخوادت یهو  کلا بشینی غصه بخوری

بهش گفتم 5 ساله قبل! ینی دختر دایم هر چی گفتم نگو آخرش گفت! یه مدت اول تو شوک بود بعد رفتارش تغییر کرد باهام ینی مهربون شد دختر دایی نکبتم رفت با هر چی پیج فیک زد فقط به اسمه من منی که روحمم خبر نداشت رفت چرت پرت گفت اینم فکر کرد من دیونم کلا 180 درجه تغییر کرد رفتم بگم من نبودم بلاکم کرد از اون موقعه سایه همم با تیر می زنیم! چه برسه با پیام! خیلی با خودم کلنجار رفتم توی تمومه این سالا خیلی تلاش کردم رو احساساتم مسلط شم تقریبا هم موفق بودم ولی خب هنوز این قلبه بی صاحب دوسش داره نمی دونم چیکار کنم! 

اگه جوابه رد داده که هیچی درسته سخته ولی خودت انتخاب میکنی که بخوای فراموشش کنی یا نه اونکه واسش مهم ...

حق! بسی حق! آره من خودمو 5 ساله آزگاره پاره کردم این آقا ککشم نمی گزه! حق! ولی اینکه دیگه نمی بینمش برام آزار دهندس می دونم نمی تونم باهاش کنار بیام! ولی ممکنه واقعا به نبودش جلو چشمام کم کم عادت کنم! 

بهش گفتم 5 ساله قبل! ینی دختر دایم هر چی گفتم نگو آخرش گفت! یه مدت اول تو شوک بود بعد رفتارش تغییر ک ...

ببین باید حرف بزنی . اصلا  هیچ چیز جز حرف زدن کارت درست نمیکنه. بعدم ادم نباید با دوستش اعتماد کنه چه برسه به دختر دایی .. ازین به بعد هر وقت عاسق شدی یا کار مهم داشتی به کسی نگو .

ببین باید حرف بزنی . اصلا  هیچ چیز جز حرف زدن کارت درست نمیکنه. بعدم ادم نباید با دوستش اعتماد ...

نمیگم خیلی وقته برام شده یه درس مهم زندگیم! از اون موقعه دیگه گذاشتمش کنار کلا با خانواده دائم قطحه رابطه کردم! ولی اون می دونه دوسش دارم هیچ وقت یه پیام خشک خالی هم نداد! هیچ وقت همسایه رو به رویه مونه از همه راز زندگیش خبر دارم اونم خبر داره یه سلامی نمیکنه من برم غرور شخصیتمو بشکونم که چی بشه! خودم خارتر میشم! مگه نه!؟ 

حق! بسی حق! آره من خودمو 5 ساله آزگاره پاره کردم این آقا ککشم نمی گزه! حق! ولی اینکه دیگه نمی بینمش ...

فک میکنی نمیشه ولی بعدا میفهمی چقد زود با نبودنش کنار اومدی  موندن پایه یه چیزه یه طرفه خریته محضه 

فک میکنی نمیشه ولی بعدا میفهمی چقد زود با نبودنش کنار اومدی  موندن پایه یه چیزه یه طرفه خریته م ...

می دونم آره خریته خرینی که خودم در حق خودم کردم! اما ممنونم ازت سعی میکنم هر جوری که هست باهاش کنار بیام!