2777
2789

درمورد 《کمبود اعتماد ب نفس》

کسایی ک دچارشن بیان تا صحبت کنیم🌱

بگید چی باعث شده کمبود اعتماد ب نفس داشته باشید؟

مسئله خیلی مهمیه که اکثرا دچارشن 

بیاید صحبت کنیم🌱

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

من وقتی میرم مطب دکتر ها ، یا مغازه ، اگه فروشنده یا منشی دختر جوان و شیک و پیک و دماغ عملی باشه اعتماد بنفسم میاد پایین و پیش خودم میگم نکنه چون من دماغ عملی نیستم تحویلم نگیره 🤔😐

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم با اعتماد  به نفس زیاد میشه زندکی رو ساخت و به خیلی چیزا رسید فقط باید شرایط اعتماد به نف ...

واقعا خیلی مسئله مهمیه آدم وقتی اعتماد به نفس بالا داشته باشه از لحاظ ذهنی میتونه آروم تر باشه 

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

من وقتی میرم مطب دکتر ها ، یا مغازه ، اگه فروشنده یا منشی دختر جوان و شیک و پیک و دماغ عملی باشه اعت ...

من راجب خودم این فکر رو نمیکنم ولی حرفتو قبول دارم میگم نکنه همسرم فکر کنه اون خیلی قشنگتره کلی احساس بد پیدا میکنم مثلا یه نمونش جدیدا جاری دار شدم فوق العاده احساس بدی دارم مدام تو ذهنم اونو با خودم مقایسه میکنم 

بنظرم اگه بجای درس خوندن زندگی میکرد الان اعتماد به نفس بیشتر و زندگی بهتزی داشتم 

بعضیا معتقدن مدرک تحصیلی خوب هم باعث اعتماد ب نفس میشه ولی بنظر من اعتماد به نفس اونجایی رشد میکنه ک خودتو واقعا دوست داشته باشی

من اهمیت دادن کسی برام مهم نیست مهم اینه که خودم ، خودم رو دوست دارم و برای خودم ارزش قائلم

بنظرت چجوری میتونم خودمو همون جور ک هستم دوست داشته باشم؟

چجوری برام مهم نباشه بینیم قوز داره دندونام نامرتبه موقع خندیدن همش دستمو نگیرم جلوی صورتم؟🥺

شرایط عمل بینی و ارتودنسی و... اینارو اصلا ندارم

من اهمیت دادن کسی برام مهم نیست مهم اینه که خودم ، خودم رو دوست دارم و برای خودم ارزش قائلم

خب این درست ولی شما فرض کن ،میری ی مغازه.. وارد ک میشی فروشنده ی خانوم شیک و پیک هست ولی اونجوری ک باید تحویلت نمیگیره 

مثلا میگی سلام خسته نباشید 

اون با ی لحن سرد میگه سلام 

یا سالن آرایشی میرید ، اون ک کارتون رو انجام میده تحویلتون نمیگیره 

خب اون لحظه حس بد نمیگیرید ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بعضیا معتقدن مدرک تحصیلی خوب هم باعث اعتماد ب نفس میشه ولی بنظر من اعتماد به نفس اونجایی رشد میکنه ک ...

خب من همچین اعتقادی ندارم درس خوندن باعث شد به زندگیم و ادم هایی کع وارد زندگیم میکنم و اتفاق هایی که تو زندگیم میفته و کارهایی که میکنم و ایندم اهمیت نداذم و برنامه ای برای زندگی شخصیم نداشته باشم

بنظرت چجوری میتونم خودمو همون جور ک هستم دوست داشته باشم؟ چجوری برام مهم نباشه بینیم قوز داره دندون ...

ظاهر ادم ها مهم نیست باطن انسان ها مهمه اونی، که یه ظاهر اهمیت میده و دیگران رو مسخره میکنه ادم منفعت طلب و خود خواهیه، اونایی که شما گفتی با یک عمل ساده حل میشه، تو این دنیا هیچکس به جز خودت دوست نداره و براش اهمیت نداری همه دنبال منفعتشونن پس یاد بگیر خودت خودتو دوست داشته باشی و اعتماد به نفس داشته باشی

خب این درست ولی شما فرض کن ،میری ی مغازه.. وارد ک میشی فروشنده ی خانوم شیک و پیک هست ولی اونجوری ک ب ...

خب ممکنه تحویل نگیره یا بخاطر یه چیز دیگه اونطوری باشه ممکنه اخلاقش اونطوری باشه یا دلیل خاصی داشته باشه ما که نمیدونیم تو ذهن افراد چی میگذره ممکنه بخاطر خستگی باشه یا به مشتری بد پیشش رفته باشه فکر کنه ما هم مثل اونیم یا فکر کنه  بخاطر ریخته غیافممون قراره کلی چونه بزنیم و خرید نکنیم و هزاران چیز دیگه، بعدشم اهمیت دادن یا ندادن اون چه فرقی به حالمون میکنه و چه تاثیر  خاصی تو زندگیمون میذاره؟