2777
2789
عنوان

اوق میزنم‌ادرارم میریزه😭😭اوایل بارداری هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 27 پست
سقط مکررم خیلی نگرانم بارداری نهم میشم...

رفتی پیش متخصص سقط مکرر یا زنان میری ؟ حتما برو پیش سقط مکرر زنانی ها در مورد سقط مکرر هیچی حالیشون نیست 

از ته دل دعا میکنم ان شاالله این یکی برات بمونه و سالم و صالح بیاد بغلت و یار امام زمان بشه ان شاالله 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

رفتی پیش متخصص سقط مکرر یا زنان میری ؟ حتما برو پیش سقط مکرر زنانی ها در مورد سقط مکرر هیچی حالیشون ...

مرسی الان زیر نظر یه استاد دانشگاه هستم پزشک خانوادگی همسرم هستن ایشون آزمایشات سقط مکرر رو برام نوشت و فقط همین غلظت رو دارم زیر نظر همونم اون میگه تمام مشکلات تو از استرس هست....گفته استرسو دور بریزم سالم میمونه بچم 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی الان زیر نظر یه استاد دانشگاه هستم پزشک خانوادگی همسرم هستن ایشون آزمایشات سقط مکرر رو برام نوش ...

خب بریز دور گیرت استرسه ؟ اون هشت تا دم در بهشت منتظر هستن تا تو وارد نشی وارد بهشت نمیشن اونا شفاعت تو رو میکنن اونا دونه دونه شون هویت دارن حتی اگر خیلی کوچیک بودن پس فکر نکن این بارداری ها برات دستاورد و نتیجه ای نداشته اونا دارن جایی که باید همه مون بریم زندگی شونو میکنن درگیر اونا نباش و به امروز فکر کن 

استرس واقعا سمه آدم از یه سوراخ چند باید باید گزیده بشه ؟ شل کن دیگه من سومی که بخاطر مشکل اسپرم سقط شد دیگه سر پسرم واقعا استرس رو کنار گذاشته بودم 

ریلکس باش تو باید خودتو برای مادر شدن آماده کنی مادر باید بتونه مدیریت بحران داشته باشه دو فردای دیگه چطوری میخوای به بچه ت یاد بدی که موقع امتحان هاش خونسرد و متمرکز بمونه چطوری میخوای بهش یاد بدی وقتی اوضاع وفق مرادش نیست صد خودشو بذاره ؟ چطوری میخوای یادش بدی حتی وقتی توی موقعیت خطر هست فکرش رو جلوتر از احساساتش به کار بندازه ؟ تو باید تمرین کنی و آرامش رو زندگی کنی تا بتونی بچه آرومی پرورش بدی 

شاید بچه تو قراره یه اثر جدی توی این دنیا بذاره و تو با ترس ها و موانع ذهنیت مانعش باشی 

شاید خدا تو رو توی این موقعیت قرار داده که رشد کنی ، رشد کنی تا بچه قوی تری تربیت کنی 

اول خودت باید قوی بشی که بتونی بچه قوی ای تربیت کنی شل کن و رها شو بچه رو بسپر به خدا مشکل غلظت خون مشکی حادی نیست آسپرین و دارو میخوری حل میشه بچه ت هم سالم میاد بغلت رها شو بذار خدا برات تصمیم بگیره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

غلظت خون ارثی دارم هموسیستئین خونم بالا هس

انشالله درست میشه بسپرید به خدا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب بریز دور گیرت استرسه ؟ اون هشت تا دم در بهشت منتظر هستن تا تو وارد نشی وارد بهشت نمیشن اونا شفاعت ...

الهی قربونت بشم که انقدر بهم دلگرمی دادین و تایپ کردین...استرسم سر شوهرم هست 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

عزیزی ان شاالله مسیری باز بشه شوهرت رو هم بتونی مدیریت کنی 

خدایا منو ببخش
خدایا متاسفم ومسوولم در برابر هر باور محدود کننده ای که موحب ناتوانیم شود
فقط تو قادری این باور رو پاکسازی کنی👌
خدایا متشکرم
خدایا دوستت دارم
💓💓💓💓🌺🌺🌺

عزیزم اینو در روز 9بار پشت هم بگو برای خودت معجزه میکنه 

خودم دیدم ک میگم 

انشالا دلت اروم میشه گلم 

به سلامت بچتو بغل میکنی 

منم یازده هفته باردارم بعد سه تا سقط و زایمان زودرس

الهی به امید تو

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا
برای لک بینی شیاف و استراحت و نزدیکی ممنوع و....دکتر تجویز میکنه

اره واسم داده دکتر شیاف فرتیژست ۴۰۰ الحمدالله خوبشدم بعد ۸روز

سلام عزیزم بچه تون دنیا اومد بسلامتی؟

سلام نه گلم هنوز ۴ ماه دیگ دارم