2777
2789
عنوان

مادرن بهم میگه گشنه و شکمو

446 بازدید | 24 پست

چون میگم فردا که از مدرسه میام مثل همیشه تا ساعت ۵ عصر گشنه نمونم،نهار میخوام بهش برمیخوره میگه از بچه های شکمو متنفرم،من برای خواستن طبیعی ترین حقم که غذاست شکموام؟

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>

نه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دوران راهنمایی خودم آشپزی میکنم شمام یاد بگیر... 

ببخشید ولی من از ۶ سالگی آشپزی می کنم،هندل کردن خونه رو هم از همون ۷-۸ ساگلی یاد گرفتم و تابستونا به غذا و کمک هیچکس احتیاج ندارم،ولی برام سخته تا ساعت ۲ مدرسه باشم خسته بیام خونه درس بنویسم زبان بخونم از ۶ عصر تا ۹ شبم کلاس باشم

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>
ببخشید ولی من از ۶ سالگی آشپزی می کنم،هندل کردن خونه رو هم از همون ۷-۸ ساگلی یاد گرفتم و تابستونا به ...

شش سالگی آشپزی کردی؟؟

چرا غیر قابل باور هست

بچه شش ساله چطوری برنج آبکش کرده یا در زود پز باز کرده؟

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
شش سالگی آشپزی کردی؟؟ چرا غیر قابل باور هست بچه شش ساله چطوری برنج آبکش کرده یا در زود پز باز کرده ...

برادر زادهای  من از بچگی خودش درست کردن چون  گرسنه موندن خودشون یاد گرفتن صبح خودشون بیدار شن جمع کنن از سرویس جا نمونن 

یه مادر که تا صبح بیداره پا گوشی ۱۲ بیدار بشه  بعد هم گوشی و اینستا وقت نمی کنه غذا درست کنه 

پس در نتیجه بچه ها از مدرسه بیان خودشون دست به کار میشن یا قبل مدرسه گرسنه نرن خودشون غذا درست می کنن

البته  در امد برادرم زیاد هست ماشالله خونه پر خوراکی و اجیل گوشت ماهی و مرغ 

داداشم گفت که گردوها پارسالمون خیلی مونده ازشون مزشون عوض شده تو دلم گفتم کدوم بچه است که فسنجون و شامی کباب دوست نداشته باشه بخوره  کسی نیست درست کنه🤣🤣🤣😭😭😭😭

📌متولد ۷۷ نیستم