2777
2789
عنوان

مادرن بهم میگه گشنه و شکمو

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 24 پست
برادر زادهای  من از بچگی خودش درست کردن چون  گرسنه موندن خودشون یاد گرفتن صبح خودشون بیدار ...

این ها مادر نیستن دیگه از ۱۳سالگی باید آشپزی یاد داد قبلش ک درست نیست اصلا 

من ۱۳این طورها شروع کردم دیگه 

این افراد چرا بچه دار شدن؟

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

به بابات بگو 

یا سرو صدا کن 

من مخالف اینم آرامش خانواده بهم بخوره ولی وقتی کوتاهی صورت میگیره باید اعتراض کرد 

کی به بچه تو سن رشد از مدرسه اومده ساعت ۵ نهار میده 

حتما شامم نمیده میگه نهارو دیر خوردیم بستونه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ها مادر نیستن دیگه از ۱۳سالگی باید آشپزی یاد داد قبلش ک درست نیست اصلا  من ۱۳این طورها شرو ...

بچه هاش همسن بچه ها من هستن خودشون درس می خونن کارشون انجام می دن البته من خودم دنبال بچه ها هستم مثلا من یه دست لباس فرم مدرسه گرفتم اون  چند دست لباس فرم

من یه کاپشن گرفتم مجبورم نو نگه دارم دنبال بچم باشم تمیز کنم اون انواع مدل داره گرون ترین پافر و سویشرت هم گرفته

اون انواع خوراکی ابمیوه شیر .... تو خونه داره انواع اجیل حتی بیدار هم نشه بچه ها خودشون هر چقدر بخوان می برن مدرسه ولی من چون تعداد کم می گیرم خودم باید بیدار شم به اندازه ببره🤣🤣🤣

اون می تونه مثلا بچش هم شیر ببره رانی  انرژی زا ........

حتی کارت بچش پر پول هست پس ما باید دلمون برا بچمون بسوزه مثلا اگه شیربرد دیگه ابمیوه رو نبره🤣🤣🤣🤣البته بچه ها من کم خوراکن خوراکی رو می برن  به زور می خورن یا یه کفگیر بیشتر برنج نمی خورن اونا چاقن و اضافه وزن دارن 

مثلا اگه مادرشون غذا درست کنه به موقع نه بدموقع درست می کنه مثلا نهار ۵ اماده می کنه شام ۱۱ شب یا اماده نمی کنه

یه قابلمه بزرگ برنج درست می کنه با مثلا دو سه کیلو گوشت چلو گوشت بچه ها می خورن  ولی خودش نمی خوره خوش تیپ و خوش هیکل هست

📌متولد ۷۷ نیستم 
بچه هاش همسن بچه ها من هستن خودشون درس می خونن کارشون انجام می دن البته من خودم دنبال بچه ها هستم مث ...

پول دار بودن با محبت کردن فرق داره

همه چی پول نیست

چه فایده اضافه وزن از الان

چه فایده غذا خونگی نخوردن

چه فایده مادری نکردن و محبت مادرانه ندیدن

پول مهم هست ولی با مهر مادری فرق داره

پول دار بودن با محبت کردن فرق داره همه چی پول نیست چه فایده اضافه وزن از الان چه فایده غذا خونگی ...

حرفات کاملا درسته

ولی منم پسرم محبت می بینه ولی مثل بچه ای رفتار می کنه مثلا من بخوام برم باشگاه یا در مغازه فاتحه خونی  نمیزاره بهانه می گیره می گه نرو خیلی نمراتش خوبه ولی خودم باید بالا سرش باشم ولی بچه ها داداشم اصلا مثل یه پسر نوجوان رفتار می کنه کلاس سوم ۴ماه از پسرم بزرگتر اون نیمه اول شهریور پسرم نیمه دوم  آبان کلاس دوم هست

با هم رفتیم فاتحه خونی بچه هامون خونه بودن اون پسرش خودش غذا خورده  کاربرگ نوشته برنامش هم گزاشته 

خودم دیدم مثل پسر بزرگ می شینه مثلا  خامه عسل می خوره خونه مادرم بعد میگه عمه  دستت درد نکنه خودش،هم میزاره تو ظرفشویی ظرفاشو

بعد اگه کاری داشته باشم بهش بگم فوری میاد کمکم  مثلا بهش می گم خونه رو جمع کن فوری انجام میده 

به نظرم شانس بچه داری هم مثل شوهر کردن🤣🤣🤣

📌متولد ۷۷ نیستم 
شش سالگی آشپزی کردی؟؟ چرا غیر قابل باور هست بچه شش ساله چطوری برنج آبکش کرده یا در زود پز باز کرده ...

خانمی که فکر میکنی من دروغ میگم،رد بزرگ چاقو روی دست منه،من پلو نمی پختم عزیز مچ گیر باهوش،کتلت..کوکو..سالاد..سیب زمینی سرخ کرده وکته و...میپختم

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>
خانمی که فکر میکنی من دروغ میگم،رد بزرگ چاقو روی دست منه،من پلو نمی پختم عزیز مچ گیر باهوش،کتلت..کوک ...

چقدر عقده داری سر آشپزی ک بعد یک ماه اومدی جواب دادی

باشه از نوزادی شما آشپز بودی

من مثل تو بیکار نیستم.هر روز توی این سایت باشم،الان دیدم توجه نکردم کی پیام دادی،ضمنا من ادعایی نداش ...

چون توجه نکردی جواب دادی

بیکار نبودی نمبومدی آبرو مادرت تو ببری بگی گشنه گدا هستی

پس تو بیکاری برو آشپزی کن گرسنه نمونی 

چون توجه نکردی جواب دادی بیکار نبودی نمبومدی آبرو مادرت تو ببری بگی گشنه گدا هستی پس تو بیکاری برو ...

ببین آبروی مادر من با یه تاپیک ساده نمیره،گزارش نوش جانت

@نی_نی_یار_شب‍ 

فمنیست رادیکال/دموکراسی>>>