2777
2789

خواست باهات دوستی کنه بهش بگو من به هیچ عنوان رابطه ج..نسی برقرار نمیکنم اگه دمشو گذاشت رو کولش رف ینی فقط دنبال بازی باهاته اگه  گف باشه مشکلی نیس ولی دیدی کم کم حرفای مثبت ١٨شروع کرد به زدنش بدون داره میپزتت که بازم به اون هوسش برسه که معمولا پسرا تو این دوموردی که گفتم رفوزه میشن میمونه پسری که اوکی میده و واقعنم به پایین تنت هیچ کاری نداره که این مدل پسرا عالین مشخصه واقعا از روی عشقو علاقس که اومدن سمتتون مورد آخری تا حالا تو عمرم به پستم نخورده امیدوارم ک وجود خارجی داشته باشه موفقو موید باشید😂😂😂😂😂😂

من مورد اخر رو تو زندگیم دیدم

وجود دارههه😂

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشم عشق و علاقه نیس،از رو تنهاییه یا بیکاری یا ما داریم ی خلا اون وسرو پرمیکنیم مثلا بهش احترام میذاریم توجه میکنیم و...

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

خواهرم چه بخوای چه نخوای رابطه جنسی برای مردا خیلی مهمه

حتی برای ازدواج هم دنبال یه زن گرم مزاج و خوش هیکلن

پس فرقی نمیکنه که طرف هوس باشه یا ازدواج

تنها فرقی که دارن اینه کسی که دوستت داره صبر میکنه برات 

ولی در نهایت اونم قصدس زارتان زورتانه

ببین اینکه تو رابطه باشی تا چه حد باز باشی یه مسله شخصیه خوب عرف جامعه میگه نکن 

ولی پسرا اونی که دوسش دارن و باهاش تصور میکنن اینا رو کلا عشق تهش به اینجا ختم میشه اگه قصدش این نباشه باید تعجب کنی نمیدونم کی یاد داده پسری که میخوادت دست بهت نمیزنه اتفاقا پسری که میخوادت همه تلاشی میکنه تا وقتی خودت راضی باشی بهش اعتماد کنی جلوی خودش و بگیره

ولییییییی تن لختت و به کسی بده که بهت روح لختشو میده

ببین اینکه تو رابطه باشی تا چه حد باز باشی یه مسله شخصیه خوب عرف جامعه میگه نکن  ولی پسرا اونی ...

اره عرف ما میگه پسر دست بهت نزنه عاشقته

به نظر من الکیه

پسری که دختری رو بخواد دست بزنه نزنه همه جور پات هست

خواهرم چه بخوای چه نخوای رابطه جنسی برای مردا خیلی مهمه حتی برای ازدواج هم دنبال یه زن گرم مزاج و خ ...

اونی که از اول درباطه این صحبت میکنه ک ببره مکان مطمنا ادمو دوس نداره خیلی از خانوما دوس دارن مردی که وارد زندگشون بشه دوسشون داشته باشه

ازدواجم فرق میکنه انقد طرف برات ارزش قاعله که میاد خواستگاری ب طور رسمی اقدام میکنه...

اونی که از اول درباطه این صحبت میکنه ک ببره مکان مطمنا ادمو دوس نداره خیلی از خانوما دوس دارن مردی ک ...

من خودم با نامزدم از همون دوران دوستی تا یه حدی رابطه داشتیم بعد سه ماه که گذشت با رضایت جفتمون

اولش بهش گفتم نه صبر کنیم گفت باشه ولی بعدش خودمم دلم خاست بهش نزدیک شم ولی رابطه کامل رو بذاریم برای بعد عقدمون

همه پسرا مثل هم نیستن