خواست باهات دوستی کنه بهش بگو من به هیچ عنوان رابطه ج..نسی برقرار نمیکنم اگه دمشو گذاشت رو کولش رف ینی فقط دنبال بازی باهاته اگه گف باشه مشکلی نیس ولی دیدی کم کم حرفای مثبت ١٨شروع کرد به زدنش بدون داره میپزتت که بازم به اون هوسش برسه که معمولا پسرا تو این دوموردی که گفتم رفوزه میشن میمونه پسری که اوکی میده و واقعنم به پایین تنت هیچ کاری نداره که این مدل پسرا عالین مشخصه واقعا از روی عشقو علاقس که اومدن سمتتون مورد آخری تا حالا تو عمرم به پستم نخورده امیدوارم ک وجود خارجی داشته باشه موفقو موید باشید😂😂😂😂😂😂
خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴
همیشم عشق و علاقه نیس،از رو تنهاییه یا بیکاری یا ما داریم ی خلا اون وسرو پرمیکنیم مثلا بهش احترام میذاریم توجه میکنیم و...
مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین
ببین اینکه تو رابطه باشی تا چه حد باز باشی یه مسله شخصیه خوب عرف جامعه میگه نکن
ولی پسرا اونی که دوسش دارن و باهاش تصور میکنن اینا رو کلا عشق تهش به اینجا ختم میشه اگه قصدش این نباشه باید تعجب کنی نمیدونم کی یاد داده پسری که میخوادت دست بهت نمیزنه اتفاقا پسری که میخوادت همه تلاشی میکنه تا وقتی خودت راضی باشی بهش اعتماد کنی جلوی خودش و بگیره
ولییییییی تن لختت و به کسی بده که بهت روح لختشو میده