2777
2789
عنوان

معده

101 بازدید | 23 پست

سلام دوستان ،ببخشید یک سوال داشتم ،من ۲،۳ ماه معدم ورم میکنه ،مخصوصا رژیم غذایی رعایت نکردنی اصلا نون نمیتونم بخورم ،دکتر داخلی رفتم ۲۸ روز پنتورازول داد ۱۴ روز خوردم خوب شدم خود سر قطع کردم ،الان چند روز باز هم شروع شده ورم معده از دکتر گوارش هم میترسم برم اندوسکوپی بنویسه،کسی بوده این حالت داشته باشه ایا باکتری یا چیز دیگه، ؟ درمان خانگی چجور میشه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس سنگینی و ورم معده دارم بعضی ،و نفخ معده 

ببین من خودمم همینجورم احتمالا سردی زیاد خوردی معدت سرد شده 

سردی نخور یه مدت و شب موقع خواب یک قاشق بارهنگ با عرق نعنا بجوشون و بخور

باز با طب سنتی حرف بزنی بهتره

من نفخ دارم و معدم و شکمم ورم میکنه کلا امروز نوبت یه مشاوره دارم اگه خوب بود میگم توهم مشاوره بگیری

ببین من خودمم همینجورم احتمالا سردی زیاد خوردی معدت سرد شده  سردی نخور یه مدت و شب موقع خواب ی ...

والله وحشت دارم از دکتر رفتن،میترسم سنو ،اندوسکوپی اینا بفرسته ،به باکتری هم شک میکنم ولی دیگه ترجیح میدم نرم 

خیلی ممنونم لطف میکنید ،شما چند مدت اینطورید؟

من حدود چهار ماهه خیلی شدید بود از عصر شروع میشد اینقدر ورم و نفخ زیاد بود میشدم عین زنای حامله و معدم درد شدیدی میگرفت و اختیار نداشتم اصلا

حدود چهار شبه که بارهنگ میخورم ولی غذامو سبک کردم سردیجات رو حذف کردم شب میوه نمیخورم 

چون با دوتا پزشک طب سنتی صحبت کردم گفتن از سردی معده و روده هست باید اصلاح سبک بشه

من حدود چهار ماهه خیلی شدید بود از عصر شروع میشد اینقدر ورم و نفخ زیاد بود میشدم عین زنای حامله و مع ...

پس یعنی میگید باکتری نیست؟ منم چند مدت عسل میخورم بهتر میشم ،نوشابه فیت فود چای نون خیلی بدتر میشه

والله وحشت دارم از دکتر رفتن،میترسم سنو ،اندوسکوپی اینا بفرسته ،به باکتری هم شک میکنم ولی دیگه ترجیح ...

ببین گلم من اندوسکوپی چند سال پیش انجام دادم التهاب و یکم ورم داشتم ولی داروهای دکتر اصلا بهم کمک نکرد رفتم طب سنتی  فقط حواست باشه اگه ریفلاکس معده داری اصلا نعنا نخور بارهنگ رو با گلاب بخور بازم اگه یبوست داری میتونی قاطیش کنی با نعنا بخوری 

ولی اگه ازمایش میکروب معده ندادی انجام بده ازمایش مدفوعه ضرری نداره

پس یعنی میگید باکتری نیست؟ منم چند مدت عسل میخورم بهتر میشم ،نوشابه فیت فود چای نون خیلی بدتر میشه

نوشابه سرده چایی طبعش سرده اگه میخوای بخوری با دارچین رنجبیل یا گل محمدی بخور

نمیتونم قطعا بگم میکروب معده نداری ازمایش بده ضرری نداره اگه میکروب بود دکتر دارو مخصوص میده منم داشتم مدتی میکروب دارو خوردم خوب شد