2777
2789
عنوان

معده

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست

منم بعضی چیزا رو بخورم معدم ورم می‌کنه کل گوارشمم می‌ریزه ب هم.  مجبورم نخورم.   هر دفعه هم فقط باید نعنا خشک و نبات بریزم تو آب بجوشونم بخورم تا بهتر بشم.   دکتر هم رفتم برا ورم معده و روده بهم دارو نداد. عفونت داشتم دارو داد خوب شدم. گفت برا این حساسیتات کاری نمیشه کرد. فقط باید رعایت کنی نخوری 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی ی مدت صبح ناشتا ی تیکه سیر به اندازه قرص قورت میدادم با ی لیوان آب ولرم. نیم ساعت بعدشم صبحانه میخورم.  کلی از مشکلات گوارشیم خوب شد 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

میکروبم داشتم قبلا. حالت تهوع. بعد غذا خوردن بدتر میشد تهوعم. ی سمت معدم خیلی درد میکرد رو اون سمت نمیتونستم بخوابم   بالا میاوردم  انگار چنگ کیمداختن تو معدم.  برا من میکروب ک شدید شد ب رودمم زد.   خداروشکر میکروب معده با دارو سریع خوب میشه.  

عفونت معده داشتید؟

ارع.   من همه ی مشکلات معده و روده رو تجربه کردم. 

نمیخوام نفوس منفی بزنم

ولی به عنوان یه زجر کشیده میگم تو رو خدااااا خوددرمانی نکن که عاقبت نداره و فرصت سوزیه

همون پنتوپرازول که عین نقل و نبات میخورن مصرف بیش از حدش سرطان معده میاره

شیرین بیان و.... که میگن دوای معده است فقط علائم رو ساکت میکنه و درمان قطعی هلیکوباتر نیست

یه دکتر خوووووب و متخصص گوارش پیدا کن و برو آندوسکوپی

بعدش با کمک پزشک درمانتو تکمیل کن چه  درمان نوین چه سنتی

اگر با پای خودت بری با دارو و رژیم درست میشه

دور از جون اگر نری 10سال دیگه ...

شاید از حرفام خوشت نیاد ولی ای کاش یک نفر این حرفا رو چندسال پیش بهم میزد