2777
2789
عنوان

به بچه خودم حسودیم میشه😭😭

2415 بازدید | 28 پست

خانوما واقعا نمیدونم چرا اینطوریم از اینکه شوهرم اینقدر به بچه ای که هنوز به دنیا نیومده توجه میکنه و دوسش دارم خوشم نمی یاد یه طورایی حسودیم میشه از اینکه قربون صدقش میره یا خودش با اینکه من اصلا ماه های بالای بارداری نیستم میره براش یه وسیله میخره

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

حسادت میکنم اصلا نمیتونم بپذیرم همسرم به کسی بیشتر از من توجه کنه خودمم میدونم خیلی بده قبلا کسی این موضوع رو میگفت تعجب میکردم که چطوری ممکنه ولی خودم دچار این موضوع شدم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر هورموناته

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

هر چی که همسرم میگه فکر میکنم فقط به خاطر بچشه نه من و بارها هم اینو بهش گفتم و ناراحت شده از این حرف میترسم بعد به دنیا اومدن بچه هم همین طوری باشم

عزیزم به خاطر هورمون های بارداریته. حالا الان تو حسودیت میشه بچه که به دنیا بیاد حسادت های شوهرت شروع میشه😂😂😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
عزیزم به خاطر هورمون های بارداریته. حالا الان تو حسودیت میشه بچه که به دنیا بیاد حسادت های شوهرت شرو ...

واقعا از این موضوع ناراحتم افراد مختلفم میگن ما اینطوری نبودیم بدتر عصبی میشم

خب‌تو خوشبختانه‌اونقد شوهرتو دوس داری که الان وقتی میبینی داره محبت به بچت میکنه حسودیت میشه‌مامان کوچولو❤

اجی قشنگم  اون بچه  تو داری رشدش میدی  و بزرگش میکنی و مطمعن باش همونقد که باباییش بچشو دوس داره ۱۰۰برابرش تورو دوس داره....

بهشم بگو میشه‌  من همیشه اولویتت باشم و اینکه تو الان یکم حساس شدی وگرنه همسرت تورو بیشتر دوس داره

خب‌تو خوشبختانه‌اونقد شوهرتو دوس داری که الان وقتی میبینی داره محبت به بچت میکنه حسودیت میشه‌مامان ک ...

همیشه میگفت که تو اولویت اولمی ولی الان واقعا این حس رو دارم که بچه بیاد اون میشه اولویت اولش