2777
2789

راضی بودین؟ الان بهتر شده نسبت ب اون موقع؟ممنون میشم عکس بینیتون فقط وقتی یک ماه از عمل گذشته بود رو بزارین من عمل کردم الان چهل روزه ولی تغییر آنچنانی نکردم میشه عکس بینیتون تو اون برهه رو بفرستین برام یکم روحیه بگیرم خدا خیرتون بده🥺

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

۴۰ روز ک همش ورمه 

من بعد ۸ ماه پر از ورمم هنوز😢

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

۴۰ روز ک همش ورمه  من بعد ۸ ماه پر از ورمم هنوز😢

راست میگی؟🥺الان نسبت ب ماه اول ورم کمتر شده؟آخه من بینیم انگار عمل نشده اصلا در این حد ورم داره😢عزیزم عکس از یک ماه بعد عمل بینیت‌ و الانت میشه بزاری؟

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی؟🥺الان نسبت ب ماه اول ورم کمتر شده؟آخه من بینیم انگار عمل نشده اصلا در این حد ورم داره😢عز ...

نگران نباش بینی تا 3ماه اول زشته بعدص تغییرات بهتری داره الان ورمه 

بعد 2ماه تغییرات بینیم خوبه  بعد 1ماه هم خوب بود  الانم 2ماه میگذره اوکیه ورم آنچنانی هم ...

عزیزم عکس از یک ماه بعد عمل بینیت میشه بدی؟ورم نداشتی بعد یک ماه یعنی؟

عزیزم عکس از یک ماه بعد عمل بینیت میشه بدی؟ورم نداشتی بعد یک ماه یعنی؟

نه عزیزم شرمنده من عکسمو نمیذارم تو سایت 

نه آنچنان ورم نداشتم نوشیدنی هایی ک ورمو کم میکردن میخوردم 

الانم ورم آنچنانی ندارم کم و بیش ورمه

خیلی ناراحتم باورت میشه کل طلاهام حتی حلقه ازدواجمم فروختم بخاطر عمل بینیم؟😔کلی از کلاس هامو کنسل کردم کلی درد کشیدم آخرش هیچی ب هیچی😔 سر همین جریانا افسردگی گرفتم 

خدا کنه 😢

نه عزیزم شرمنده من عکسمو نمیذارم تو سایت  نه آنچنان ورم نداشتم نوشیدنی هایی ک ورمو کم میکردن م ...

ن عکس بینیت فقط‌..بازم هرجور صلاح میبینی گلم

چیا مثلا؟؟؟

وای مال شما ک خیلی عاااااالیه

خیلی زوده

بینی شما گوشتی بوده یا استخوانی؟ استخوانی باشه زودتر ورمش میره ولی نه 40 روز حداقل 4 ماه زمان میبره.. تیر ماه عمل کردم هنوز ورم مشهوده ،دکترم گفت نوروز بینی من شکل واقعی اش رو نشون میده.. من کلی ذوق کردم ولی زد تو ذوقم گفت نوروز 1403 نه منظورم 1404

خیلی ناراحتم باورت میشه کل طلاهام حتی حلقه ازدواجمم فروختم بخاطر عمل بینیم؟😔کلی از کلاس هامو کنسل ک ...

دختر نگران نباش الان واسه قضاوت فرم زوده بین 12 تا 18 ماه ورم کامل میره اگه گوشتی باشه 2سال زمان میبره تا ورم کاملا بره ولی واسه استخونی بین 12 تا 18 

الکی استرس نگیر 

ناراحت نباش صبر کن بعد 3ماه خیلی بهتر میشه 

چسبتو 3 روزی 1بار عوض کن زیر دوش حمام چسب رو باز کن 

خیلی زوده بینی شما گوشتی بوده یا استخوانی؟ استخوانی باشه زودتر ورمش میره ولی نه 40 روز حداقل 4 ماه ...

گوشتی...خیلی دلم گرفته بینیم ب شدت بزرگه افسرده شدم بخدا دیگه 

عزیزم شما عکس از یک ماه بعد عمل بینیتون دارین؟

ن عکس بینیت فقط‌..بازم هرجور صلاح میبینی گلم چیا مثلا؟؟؟

شربت سکنجبین بخور 

آناناس بخور روزی دوتا بند انگشت 

آب کرفس آب هویج 

تندی و شوری نخور تا 2ماه قلیون و سیگار تا دوماه نکش 

دراز کش بخواب 

آب قلم بخور 

ژله بخور 

چیزای مقوی بخور شیر و لبنیات