2777
2789
عنوان

چطوری مبلاتونو تمیز میکنید؟؟؟؟؟

1244 بازدید | 15 پست

بجز مبل شویی ! 

من میخوان خودم تمیز کنم 

اما شامپو فرش کشیدم ،۱هفته تمیز بود فقط 

۱ هفته بعدش تازه انگار کثیفیاش ریخت بیرون و لکه لکه شدع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادم مبلشویی 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

استارتر ببخشید ظرفیت تاپیکام پره

عزیزم میشه بزنی رو لینک بعد باز کردن در مرور گر بزن بعد تاپیکمو گزارش کن حذف شه

واجبه 🥺برات صلوات میفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13112522/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d9%86-%d8%ae%d9%88%d9%86%d8%af%d9%85-%d8%aa%d8%b1%d8%b3%db%8c%d8%af%d9%85-%da%86%db%8c%da%a9%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d9%86%d9%85

میشه واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید

تعمیرات مبلی به من گفت اصلا مبلشویی نده

شامپو فرش هم نکش

فقط شامپو فرش آماده کن اون کف روش رو بردار با اسفنج بکش روی مبل

گفت وقتی مبل شسته میشه اسفنج و ابرش از زیر پوسیده میشه

شامپو فرش با آب گرم یکم قاطی کن کف کنه از اون کف روش با اسفنج یا دستمال نرم بکش به مبل پشتش دستمال خ ...

اها ممنونم امتحان کنم ببینم چی میشه 

فقط یسوال شامپو فرشتون مارکش چیه؟