2777
2789
عنوان

شوهری که به فکر پس انداز نیس اصلا

116 بازدید | 11 پست

سلام خانوما خسته نباشید

ما مستاجر هستیم و ماشین هم نداریم 😑سال آینده به کمک پدرم قراره یه وام نسبتا خوبی بگیریم و بریم یه جایی رهن کامل کنیم

یه وام کوچیکی هم قراره خودمون بگیریم

وضع مالیمون یکم از الان بهتر میشه

به شوهرم میگم بیا یک موتور بخر حداقل رفت و آمدت ب سر کار راحت بشه میگه از موتور میترسم

شوهرم میگه بعد از اسباب کشی بیا بریم مسافرت

اون مسافرتی هم ک در نظر داره حداقل بیست میلیون خرجمونه

این مسافرت برای ما یعنی خرج الکی

میگه روحیم خرابه و چیکار و فلان همش سرکارم

بعد از عمری بریم سفر خوب خرج کنیم

ولی من اصلا دلم نمیخاد میگم همون پول مسافرت طلا بخرم پس انداز بشه

بنظرتون حق با کدوممونه؟ چجوری منصرفش کنم از مسافرت؟

از مسافرت منصرف نکن،یه جا برید که هزینش کمتر باشه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم ن خونه داریم ن ماشین ۱۴۰ملیونم بدهی داریم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

وقتی خونه ندارید خب سفر بیست میلیونی برای چی برید.‌ الان تو شرایطی هستیم آینده نگری نکنیم بعدا میمونیم . یه سفر کم هزینه تر و ارزون تر برید . شمال یا ..‌. مگه فقط باید سفر گرون رفت تا روحیه عوض بشه

وقتی خونه ندارید خب سفر بیست میلیونی برای چی برید.‌ الان تو شرایطی هستیم آینده نگری نکنیم بعدا میمون ...

عزیزم من ساکن مشهدم میخوایم تا شمال بریم با قطار دو سه شب تو یک سوییت معمولی باشیم فک کنم بیست تومن درمیاد 

الان این هزینه یک مسافرت معمولیه

عزیزم من ساکن مشهدم میخوایم تا شمال بریم با قطار دو سه شب تو یک سوییت معمولی باشیم فک کنم بیست تومن ...

اگه منظور شما سفر تو تعطیلات عیده که بله خیلی گرون تر از روزهای معمولی سال میشه . ما که هیچ وقت تو عید سفر نکردیم . فقط میدونم خیلی گرون تره . ولی بعضی ها به خاطر کار و مدرسه بچه ها میگن مجبوریم . والا من طلا رو فعلا ترجیح میدادم اگه جای شما بودم .‌ یه شهر نزدیک تر اگه بتونید بهتره تو این شرایط 

اگه منظور شما سفر تو تعطیلات عیده که بله خیلی گرون تر از روزهای معمولی سال میشه . ما که هیچ وقت تو ع ...

من طلاهام فروختم الان فقط منتظر فرصتم دوباره بخرم ...برا همین میسوزم از خرج این سفر 

شوهرمم آدم لجبازیه با لج کردن اوضاع بدتر میشه وگرنه یک کلام میگفتم من نمیام مسافرت و همه چی کنسل میشد 

نمیخام اوقات تلخی بشه