2777
2789

من یک هفته ای میشه رفتم لایت روی موی مشکی انجام دادم رنگساژو رنگ‌قوس و قدح زده حالا بعد چند بار شستشو رنگشو اصلا دوست ندارم بنظر خودم سبزوزرده 

من زیاد سردرنمیارم  از اینچیزا ولی موهام به پایه نرسید گفت چون تو شیردهی هستی نمیشه حالا نمیدونم بلد نبود یا واقعا اینجوریه 

الان بنظرتون با کله من چیکار کرده گند زده یا نه چون میخوام قبل عید رنگساژ کنم از رنگ الان خوشم‌نمیاد برم‌پیش همین یا اگه خراب کرده برم یه جای دیگه عکسشو الان میزارم‌فقط خواهشا همه نظر بدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رنگی زدی بحساب  قشنگه مبارک باشه .... زیتونی هست .... بلوند نیست ..مشخصه به پایه نرسیده چن ...

رنگ قوس و‌قدح

واقعا مشخصه سعنی خیلی ضایعه حالا چیکار کنم یه تومن موهای خودم‌وزه دکلره هم کردم بدتر شده

رنگ قوس و‌قدح واقعا مشخصه سعنی خیلی ضایعه حالا چیکار کنم یه تومن موهای خودم‌وزه دکلره هم کردم بدتر ...

موهای من از موهای شما کوتاهتر هست کل آرایشگاه‌ها گفتن ۶ الی ۷تومان 

انگار زیتونی زدید .....قشنگه بد نیست 

شما عکس بهش نشون دادید ؟بفرست اگر آره  کجا رنگ زدید آرایشگاه خوب؟

نه من بهش عکس نشون‌ندادم‌این ارایشگاهی که میرم کار ابروش خوبه ولی کار رنگ‌رو‌یه خانوم‌دیگه انجام‌میده زیر نظر ارایشگرم‌که از شانسم‌اون‌روز نبود 

حالا میرم یه جای خیلی خوب از اولم همینکارو باید میکردم