2777
2789
عنوان

یه عمه دارم

422 بازدید | 11 پست

وسایل خونش برای 30 سال پیشه ولی نوعه نو... اونوقت من که تازه عروسم، کدام پوستش داره کنده میشه، یه جاهاییش رنگش رفته،.... 

لباساش بو گل میده، خونش تمیزه تمیزه.... 

هعییییی یی 

وسواس هستش... خانه داره. ولی من بیکار هم میشم نمیتونم انقدر تمیز و با سلیقه باشم

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

کمدام*

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونقدر تمیز میکنم که حالم خوب بشه

حال و جسممو خراب نمیکنم که دور و برم تمیز بشه :)

هردو در نهایت میمیریم ازون لباس و کمدایی به جا میمونه ک دست نخورده یا کاور بوده یا روزی صدبار شسته شده احتمالا عصب های  دستشم درگیر

از منم لباس و کمد کهنه دست دوم اما با لذت استفاده از وسایلم 

بعضی ها نمیدونم از چیه ذاتن مرتب هستن مثل همسر من هر کاری رو ازش میخوای بکنی با دقت هزار انجام میده یه خورده هم دوست نداره اینور اونور بشه داداشش از خودشم بدتره 😂😂😂حالا من یکم شلخته هستم البته این که دو تا بچه کوچیک عین چسب دارم هم تو این شلختگی هم تاثیر نداره 😁

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍