تازه ۶ هفتمه ی زایمان زودرس۲۵ هفته داشتم البته دارو واستراحت هیچ نداشتم همش بیرون بودم..سر دخترم سرکلاژ شدمو خودمو مطلق کردم خداروشکر سروقت اومد. الانم کلن دراز کشیدم بیرون نمیرم فقط ی شام سبک میذارم و ظرف در حد دونفر میشورم .ایا کافیه برای الان؟؟ چون بخوام از الان غذا نپزم نمیشه تا۹ ماه..بیشترش درازم رو مبل.حستون چی میگه؟
میگم یبار بمن گفتن سرویکس۱۹ هست البته باسونو داخلی تو مطب ولی ان تی و انومالی گفتن ۳۷ بنظرت کدومش در ...
عزیزم مال سونو داخلی درسته منم توی آن تی ۳۲ بود میخواستن برگه برای سرکلاژ بدن اما وقتی رفتم سونو داخلی گفتن ۳۵ الانم هر هفته سونو داخلی میرم اونجا واضح تره
فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
ان شااله اینقدرم نترس بخدا شرایطت خوبه مال من ۱۹ بود
میترسم هی وزن جنین زیاد بشه و طول سرویکسم کم بشه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
نترس میگم ک مال تو خوبه حالا یبار دیگم چک کن ببین چطوره بعد برو پیش ی دکتر خوب..تو نت ببین کدوم دکتر ...
حتما عزیزم مرسی از راهنمایی هایه خوبت گلم❤️😍
1
5
10
15
20
25
30
35
40